Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-11-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-11-23

Kedves Napló!
Hopsz, ma csütörtök 6 óra 22 perc, -3 fok (nagyon hideg érzettel, ma tervezetem reggel hajamat megmossni, de a hűvös idő miatt letettem róla, meg sem mertem nézni a fürdőszobában a hőmérsékletet, átlagaban 15 fok van, de most biztosan hűvösebb). Megtanult Lavors hószobrászkodni, csak meg ne fázzon.
A tegnapi napom csendes volt, két munkahelyen végeztem dolgom, majd itthon vacsorát készítettem, és mára nem kellett főznöm, csak két tükörtojást a lánykámnak. Hétvégén vettünk pacalt, nekem úgy tűnik egy adag 5 napra is elég, takarékos vagyok. Remélem nem romlott meg.
Ma már tervezek főzni, vagy gyömbéres csirkehusit tésztával, vagy pikáns (babos, fűszeres) rizseshúst, majd a lánykám eldönti, de lehet tojásos rizseshús is.
Tehát ronda hajjal megyek dolgozni, jó lesz az, úgy sem akarok tetszeni senkinek (idáig jutottam, megöregedtem.
Tegnap nagyon fájt a fejem ebéd előtt és este is fájdalomcsillapítót kellett bevennem, elképzelhető, hogy megéreztem ezt a hidegfrontot. Sokat fűtünk, nagy lesz a rezsi számlánk. Remélem Andris segít anyagilag ebben (bár kicsi esélyt látok) Tegnap a munkahelyemen elfelejtettem levenni a fűtést, 19 fokon maradt, remélem nem szúrják ki, ráfelejtettem, legalább nem fogok megfagyni reggel. Gyorsan telik az idő.
Hajrá Ditte, ismét korán kell bemennem sok a munka így, hogy be kell tanítanom egy új kolléganőt, nehéz és sokrétű munka. Úgy érzem, hogy ő úgy érzi nem fogja megtanulni soha. Legalább gyorsabban eltelik a munkaidő. Amikor egyedül csináltam volt időm olvasgatni, később tanulgatni, most meg ketten csináljuk, többet vagyok bent és nem is tudunk mindent megcsinálni. Munka nem több, csak nagyon-nagyon lassan megy. Ez van.
Csütörtök, haajráá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat