Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-03-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-03-17

Kedves Napló!
Péntek, időkép szerint -2 fok, de süt a nap, hideg van.
Péntek, nem megyek ma másodállásba, mert tegnap voltam. A hétvégét tervezem. Munka után elmegyek a baromfi boltba, most kétlábúból készítenék levest (mostanság mindig négylábúból volt). Jó lenne libából, mert annak karakteres íze van, de nem zárkózom el a csirkétől sem. Második félének jó lenne pulyka (ezt vinnék anyuéknak is, vagy nekik most már disznó lenne a jó, nem is tudom, majd látom), de minden képpen még ma kell bevásárolni husit, hogy holnap ne ezzel kelljen foglalkozni. Jó régen nem láttam már csirkefarhátat sem, pedig levesnek is jó lenne, de hatósági áras és kicsi a szabott ára, így nem árulják. Elméletileg Barb nem lesz itthon, de még nem egészen biztos ez sem. Márc.15-én összevesztek Danival (még eddig soha nem vesztek össze, kezdődik, remélem csak pillanatnyi összekapás, nem végleges). Nehéz a mai fiataloknak is, tudom. Annyira sajnáltam szegény Barbuskámat.
Visszatérve a hétvégére, Andris úgy néz ki egész hétvégén dolgozik, akkor sütnöm kell valami bármit is. Ő szereti a mákos-almás süteményt, ha nem lesz itthon Barb, akkor készítek neki, Barnak vasárnapra pedig pogácsát, mindenki juténak kedve szerint. Van itthon vegyes saláta, jó lenne ahhoz valami sült husi is. Csak legyen pulyka, mert azt egyszerű elkészíteni, nekem jó lenne máj is, régen ettem. Még álmodozom mi legyen.
De még délelőtt van, lassan munka. Itt is változott sok minden. Tegnap és márc 15-én ismét kacérkodtam új állással (többet keresnék is), de szokás szerint félek meglépni, mert mi van, ha nem jönne be, akkor itt maradnék állás nélkül. Ez a félelem, ami nem egész elem..., ezért tartok itt... Lényeg, hogy nem fogok túlórázni, reggel már nem lehet bemenni hivatali munkaidő előtt, így több időm maradt itthon/otthon. Furcsa világosban menni dolgozni nagyon. De úgy sem fizették ki, miért mártirkodjak, de aggaszt is kissé, nem tudom mit hoznak ezek az ésszerűtlen intézkedések. Összeszedem magam és indulok is, hajrá mai nap, hajrá Lavors!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat