Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-12-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-12-02

Kedves Napló!
Ma szombat, 16 óra 05 perc, nagyon sötét van odakint, elméletileg 4 fok van, de erős hideg jött, és olyan eső szele jön, még nem esik, csak nagyon-nagyon sötét van.
Andris dolgozik, Barbék elmentek a házhoz, remélem szegénykéim nem fagynak meg.
Pénteken bevásároltam egy használt ruhás üzletben. Vettem Barbinak (elég drágán) egy norvég mintás vastag pulcsit, szépen kimostam, no persze nem tetszik neki, így most ebben ülök itt a gép előtt, jó meleg, csak kicsit nagy. Holnap, ha nem fagyok meg addig (lesznek ötleteim mit tegyek, majd írom is) viszek anyunak és apunak is meleg felsőt, amit szintén használt ruhásban vettem, remélem tetszeni fog nekik és nem járok úgy, mint Barbival a meleg pulcsival. Andrisnak is vettem egy új szabadidő alsót a használtban, de még új volt, kimosta a mosógép és ki is szárította, azt Mikulásra tervezem odaadni Neki, lehet, hogy nem birom ki addig, ebben is reménykedem, hogy tetszeni fog neki, bár nem lehet tudni az én családtagjaimnál semmit. Ha nem tetszik neki, akkor jó lesz apunak (egy a méretük), ha neki sem tetszik, akkor nem tudom mi lesz, mert rám nagyon nagy lenne, összeszűkíteni pedig lehetetlen szerintem.
No melegedési terveim, most hogy a Barbnak szánt pulcsi rajtam, sötét odakinn, gondoltam készítek valami meleg krémet. Remélem van valami puding porom, vagy valami krém porom kinn és még melegen fogom bekanalazni. Ha nincs, akkor keresek valam házi puding receptet a neten, emlékszem kukoricakeményítővel lehet készíteni. No indulok is melegedőt készíteni.
Majd el is felejtettem, be is kapcsoltam tegnap a fűtést a konyhában is, nagyon hideg volt, nem tudom mennyi lesz a fűtés számla, de nem bírnám már fűtés nélkül. A fürdőszobában eddig 13 fok volt a gyors zuhanyzás nekem megy, Barb és Andris bekapcsolja a fűtést, én birom, nekem nem volt soha meleg fürdőszobám és itthon sem csináltunk ilyet, aszkéta lehetek vagy csak forró zuhany sokat segít:)
No indulok is. Hajrá szombat délután és a meleg puding!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat