Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-02-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-02-27

Kedves Napló!
Ma kedd, 6 óra 11 perc, jelenleg 5 fok.
A tegnapi nap zaklatott volt. Reggel jelszót változtattam a munkahelyemen, többet is, majd kitiltottam magam, de szerencsére nem kellett informatikus hozzá, megoldottam. Most kicsit nem is tudom hol állítottam át, hol nem, reggel megtudom. Talán egyik szerveren maradt a régi, talán nem.
Tegnap lett volna az első sulis napom. A másodállásos főnököm hívott, 36 percet beszélgettünk és így elkéstem volna. Felhívtam az osztályfőnököt azt mondta, hogy akkor ne menjek, majd csak ma. Változott a suli, heti négy nap, de május elejére várható a vizsga, ez ilyen gyorstalpaló diplomásoknak. Nem is értem, hogyan lehet megtanulni olyan gyorsan, 157 kérdés van, amit be kell magolni, csupa szakkifejezés, minden kérdésnél más, nagyon bele kell húzni. Visszatérve a telefonbeszélgetésre, ami alapján úgy tűnik a főnököm egy hónapon belül el fog menni, Barbival is beszélgettem erről, ő mondta elsőre, bár én is sejtettem. 3 hónap alatt 30 kg-ot fogyott, vastagbél daganatot találtak nála, nem is ehet, csak olyan vitaminkoktélt, nagyon gyenge és trombózisa is van. Még várja/juk az eredményt, hogy jóindulatú vagy sem a daganat, az eredményig remélem bírni fogja, hátha jóindulatú és műtét után hipp-hopp meggyógyul. Otthon van, hazaengedték a kórházból, bevallom rossz érzés.
Andriskámat is biztatom, hogy menjen orvoshoz kivizsgálásra, egyenlőre beutalót kellene kérni a házi orvostól tüdőszakrendelésre az állandó köhögéssel. Barbikámnak is fáj a hasa, tegnap rendeltünk e-mailen a házi orvosától gyógyszert, úgy tűnik felfázás ismét. Nem rendeltünk még így, remélem belemegy a házi orvos. Munkából nem tud sajnos házi orvoshoz menni.
Ma reggel megfőztem a kelkáposzta-főzeléket, estére berántom és az lesz holnapra. Mostantól így kell csinálnom, mert suli és tanulnom is kell ezerrel.
Holnap értekezlet, lassan, de biztosan új fekete kosztümkabát kell, nehezen ér össze, és a szoknya is szőköcske. Viszont nem igazán találok olyan klasszikus kosztümöt a csudába.
Tehát ma munka, suli, főzés, tanulás.
Barb tegnap sírt, úgy néz ki, hogy még egyedül ő nem kapta meg az új bérpapírját és úgy tűnik, hogy nem fog beleesni a kiemelt kategóriába, ha pld. gyermek osztályon lenne, akkor beleesne, viszont ott sokkal kevesebb is lenne a munka, viszont az ő osztályán egyedül van és iszonyú sok a munka.
Be is fejezem, szaladnom kell.
Hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat