Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-09-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-09-15

Kedves Napló!
Ma péntek, 5 óra 59 perc, 18 fok.
Maradok a pozitív dolgoknál. Este 21 órától aludtam 23 óra 57 percig, kényelmes és kellemes ágyikómban. Előtte szépen rendbetettem a konyhát, jó ránézni. Most nézem a hőmérsékletemet 36,5, ezek szerint nincs lázam. Valami kerülget, elkezdődött az iskolaszezon az egyik kolléganőm már beteg, előtte a párja volt az. Már három napja a párja bejárogat hozzánk, elképzelhető, hogy tőle kaptam el, vagy más szülőtől, akit közösségbe menő gyermeke fertőzött meg. Igen elkezdődött az iskolaszezon és vele a vírusok keveredése. Vigyáznom kell magamra, mert a lánykám szeptember 20-án megy nyaralni, félek, hogy megfertőzöm, próbálom őt vitaminokkal feltölteni nehogy elkapja tőlem addigra.
Péntek ma hosszú nap, de van másodállásom (hurrá), remélem megkapom a múlt havi béremet is onnét, mert itt van már az ideje (hurrá).
Még másodba menet vennem kell sógornőm névnapjára ajándékutalványt és patikába neocitránt, valamint azt a másik porocskát gyógynövényest (olyan régen használtam, már a nevét is elfelejtettem, de van még belőle).
Tegnap este készítettem lencsefőzeléket és sült csirkeszárnyakat hozzá. Kissé nagy volt az ijedelmem, mert az air fryer (forró levegős sütő) két sütés után be sem kapcsolt, féltem nagyon, hogy elrontottam. De szerencsés voltam, 'csupán' túlmelegedett és pár óra után már működött ismét. (Hurrá) Tanultam az esetből, nem lehet három adagot készíteni benne, csak kettőt.
Nagyon melegem van, nem fogok fázni (hurrá). A pénteki munkarendem a főmunkahelyemen 13,30-ig tart, de jó (hurrá), majd megyek a másik helyre 14.00 órára. Tervezek még beugrani lottózóba is, mert ismét letelt 5 hét az elmúlt lottó vásárlása óta (csoda a bolondok aranya).
Össze kell szednem magam, pedig még egyben vagyok.
Hurrá-Hajrá! (Remélem elég pozitív voltam mára is!)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat