Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-05-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-05-19

Kedves Napló!
Péntek, időkép szerint 9 fok van és erősen borult az idő, ha kinézek az ablakon valójában napsütéses idő van. A hét utolsó munkanapja.
Az elmúlt hétvége óta Barbnak és nekem vírusos torokgyulladásunk volt/van. Barb itthon maradt, ma ment dolgozni, én jártam dolgozni, de vettem be láz és fájdalomcsillapítókat, még mindig tele van az orrom, tegnap este még magas is volt a vérnyomásom, vettem be egy fokhagymát és lement kicsit, de meg van a havi ciklusom és a betegség is teheti. Igen, tavaszi vírusok keringenek... A héten lemondtam a másodállást, mert nem lett volna energiám oda is menni. Jövő héten már menni kell, mert szükség lesz a pénzre (kivéve, ha nyerek a lottón). Andrisnak születésnapja volt hétfőn (szegénykémnek nem volt jó, mi betegek voltunk egész héten, így nem igazán volt köszöntése sem tőlünk). Tegnap Barb elküldte a vizsgavideóit, reméljük elfogadják és csak az elméleti vizsgája lesz. Jó lenne már letennie ezt a tanfolyamot is.
Magamról: Fáj a fejem, csak szerdán nem fájt, de bízom abban, hogy csak az időjárás, stressz, betegség, havi ciklus okozta és nem más szervi dolog. Legszívesebben egy meleg fürdőben lubickolnék, majd aludnék egy nagyot és olvasnék egy napot, miközben elégedett lennék (álmodozom).
Hajrá Péntek! Szép napot Lavors! Hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat