Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-10-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-10-21

Kedves Napló!

Ma szombat, 7 óra 40 perc és sötétes idő van (pedig még nincs is óraátállítás), 20 fok van, hihetetlen, hogy ennyit emelkedett a hőmérséklet, azt is írja, hogy borús és szemerkél az eső. A mosógép mos és szárítóra tettem, lesz még ma ágyneműmosás is és sötét ruhák mosása is.Tehát dolgozni fog a mosógép.
Barb már elment, fodrászhoz, majd mennek esküvőre, lakodalomra Bugacra, csak vasárnap jönnek haza. Andris versenyen van (ez egyhuzamba a harmadik hétvégéje, eddig kettőt megnyert, szorítók neki, hogy jól sikerüljön ez is, bár az időjárás nem igazán kegyes hozzá/de a többiekhez sem).
Ma valami kacsalevest tervezek, valami egszerű süteményt, maradt még mindig pacal. Ez utóbbit vagy anyuéknak adom, vagy lefagyasztom (még megbeszélem Andrissal). Nekem elég a leves és a sütemény is. Délután anyuékhoz terveztem menni, de lehet, hogy okt.23. lesz belőle, Anyuék házassági évfordulója lesz. Még semmit sem vettem nekik, valami két személyes tálat (étellel) terveztem Nekik. Már szinte
mindenük meg van, pár ruha, amit úgy is veszek nekik, újság előfizetés most nem esedékes. Talán apunak valami pulcsi vagy zokni jó lenne, ez utóbbi úgy is fogyóeszköz.
Iszonyú gyorsan telik az idő, össze is szedem magam, mert így nem fog menni semmi, ha itt mazsolázgatok (kivéve a mosát, hála kedvenc mosógépemnek -szeretlek nagyon mosógép, sokat jelentesz nekem-).
Hajrá mai szombati nap!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat