Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-08-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-08-23

Kedves Napló!
Ma szerda a hét közepe és 23 fok, mára is igen meleget ígértek az időjárás jósok, bár ahogy nézem 34 foknál melegebbet nem, majd látjuk, tegnap 38 fok is volt délután, igen itt van még a nyár. Bár reggelente pár napja elég sötét van, ez mutatja, hogy a lassan vége a nyárnak. Nem igazán várom az őszt. Most ahogy elgondolom pedig gyönyörű az ősz is, a sok csodás szín, ami ilyenkor megjelenik mesés.
Mi minden történt? Nem tanultam egy mukkot sem, el voltam magammal, mint a befőtt, nem is főztem két napja. Maradt még a halászléből mára is. Bevallom nem igazán ettem belőle csak egy alkalommal, akkor is csak hideg halkocsonyát három kiskanállal. Ennek az oka nem az, hogy nem lett jó, mert isteni finom lett (isteni finom, elmerengenék ezen szavak összetételén, ha lenne időm, talán máskor). Inkább az volt az oka, hogy nagyon meleg van dél körül és nem igazán vágyom a meleg levesre. Tegnap délben kiszaladtam a gyógyszertárba és ebédre egy szendvicset ettem. Vettem két szelet kenyérkét és két szelet felvágottat. Megállapíthatom, hogy nagyon drága felvágottat vettem, már sok éve nem vettem felvágottat, nem is gondoltam, hogy ilyen drága, de nem is tervezek venni, mert nem is volt olyan finom. Pozitívan csalódtam a munkahely melletti kis zöldségesben, mert bementem, hogy a szendvicshez vegyek egy paprikát vagy más zöldséget (a paprika nézett ki a legjobban) és ingyen odaadta a hölgy, mert csak egyet vettem volna és finom is volt a ropogós paprika (jobb, mint a drága felvágott, gyanús alapanyagoktól dúsítva /bár az is lehet, hogy csak pszichésen hatott rám/).
Ma sem tervezek enni sok mindent. Van napraforgó magom és kávém, valamint csokim bent. Ezt tevezem ebédelni. Nem kívánok mást, bár ma hosszú napom lesz, mert megyek másodállásba is és estére főznöm is kell. Terveim között szerepel a lencsefőzelék és grillkolbász, de van karfiolom is. Talán utóbbiból kellene készíteni valamit, mert az gyorsabban romlik. Rakott karfiol jobb lenne a karfiolpörköltnél, mert a pörkölt megint olyan hűvösebb időbe való. Elő is kell vanni darálthúst a fagyasztóból... estére felengedjen. Gyorsan telik az idő és hosszú lesz a mai nap, hajrá Ditte!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat