Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-04-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-04-25

Kedves Napló!
Ma kedd, a hét első munkanapja, időkép szerint 10 fok (mára 4 fokot ígért tegnap este, de még nem ért ide a hideg ezek szerint) és elméletileg esik az eső, gyakorlatilag még nem, de borús az idő.
Kicsit félek dolgozni menni 3 nap pihenő után, biztosan rengeteg munka lesz, mert ügye tegnap dolgozott a bíróság és más szervek is, biztosan beömlesztettek (gondolhatták volna, hogy mi nem dolgozunk, de mi sem kíméljük őket, amikor ők nem dolgoznak, úgyhogy visszajár /de ők többen vannak/). Kicsit korábban megyek be dolgozni, hogy hamar tudjam mi minden jött. Remélem nem lesz baj...
Fura, hogy keddel kezdődik a hét, de ez van, nem mintha nem maradtam volna még itthon:)
Remélem mindenki pozitív lesz és jó lesz a hangulat (remény hal meg utoljára, bár kételkedem, hogy így lesz, de adok neki esélyt). Viszek be csokit, hátha tehetek a hangulatért valamit ezzel is.
Munka után valamit sepnótból kell készíteni, mert pénteken vettem, még nem adta meg magát a hűtőben, de itt lesz az ideje. Vagy pitét készítek vagy főzeléket (majd megszavaztatom, hogy melyik legyen). Ha pite lesz nem kell feltét hozzá, ha főzelék, akkor tükörtojást tervezek. De az is lehet, hogy marad a húsgombócból, amit mára készítettem (bár hármónknak nem biztos, majd meglátom). Ha csak kettő főnek, akkor nekem jó lesz szójás tészta is. Házi tésztából nem is lenne rossz (gondolom, bár nem készítettem még).
Ditte szedd össze magad, nézd meg az e-mailjeid. Most kicsit aggódom, hogy a pendrivemet nem hagytam-e a gépben (ha ellenőrzés jött, akkor bajom lenne belőle, de a remény hal meg utoljára ismét, át is kutatom a táskám azonnal.)
Csak nyugi Ditte, ha baj van már úgy is megtörtént, nem tudsz tenni ellene. Hajrá Lavors, hajrá Dit!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat