Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-07-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-07-12

Kedves Napló!

Ma szerda, 6 óra 38 perc, időkép szerint 20 fok van,n a kinti hőmérő szerint 23,7 fok. Meleg van, este bekapcsoltam a légkondit (27 fokra vettem, ami 22 fokra hűtötte le a szoba levegőjét, kicsit fáztam, de kellett ez a hőmérséklet, értsem úgy, ahogy akarom).
Mára 37 fokot jósolnak és mennem kell másodállásba is, remélem nem ma jön meg a havi ciklusom, majd látom, de ez utóbbit nem tudom befolyásolni.
Ma fehér szoknyát veszek és kék blúzt, kék szandált, tavaly óta híztam 2 kg-ot, érzem a nyári ruhatáramon, vagy csak 'tespedt' a testem, így kissé szűkebbek a ruhák. Meleg van reggel a karkötőbe sem tudtam beledugni könnyen a kezem, pedig szokott menni, csuklóra is híztam:))), ááá csak meleg van. Holnap csak vizet vagy teát és olajos magot fogok enni, le kell adnom minimum azt a két kg-ot. Meleg van úgy sincs étvágyam, csak azért eszek, hogy legyen energiám ma, mert hosszú lesz a nap. Valójában alig eszek és mégis híztam, még nem kóros, de figyelnem kell rá. Nem igazán tudom hogy fog menni a mai nap, ma 12 órát dolgozom hőségben és aztán itthon főzök este. De már nagyon várom, hogy este befeküdjek a légkondis ágyba, pedig 4 óra előtt ébredtem kicsivel lassan három órája. Hajrá Ditte feladataid vannak, hajtsd végre!! Már tegnap is meg kellett volna tenned, ne odázz! Hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat