Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-08-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-08-13

Kedves Napló!
Ma vasárnap, 8 óra 15 perc, időkép szerint 21 fok van, este 23 fok volt, de valahogy egészen meleg érzetem volt. Talán attól volt meleg érzetem, mert olvastam, hogy jön ismét a kánikula és ez hatott pszichésen rám. Minden esetre túléltem az éjszakát.
Ma reggelre megfőztem, csirkemelles curryt csináltam, eddig ezt a receptet még nem próbáltam, de úgy gondolom jó választás volt, ízletes, mustáros, curry-s, enyhén csípős, finom. Azt még nem tudom milyen köret legyen hozzá. Galuska lenne a legjobb megoldás, no de az több időm, mint a tészta, viszont tésztát a dolgos hétköznapokon is lehet készíteni (majd megálmodom). Két napra főztem hétfőre és keddre terveztem, de ki tudja. Mára még van rántott ponty és törtburgonya, viszont nem biztos, hogy szeretni fogják, mivel rántott és tegnapi, ettől függetlenül nekem biztosan jó lesz az.
Már megint mos a mosógép, szőnyegeket mosok, ezt nem szárítom, hanem terigetnem kell.
Ma még megyek anyuékhoz is és piacra is tervezek menni. Piacon jó lenne barackot venni étkezési célból, mivel most van itt a szezonja. A kopasz barackot kedvelem, remélem kapok kedvező áron.
Még mindig nagyon finom a tegnap készült pesztós babka, ha nem vigyáznék a súlyomra megenném mind. Ma már a második kávémnál tartok, ez koffeinmentes és egy diónyi mennyiségű babkával fogyasztottam. Ennék sokat, de elfoglalom magam a feladatokkal, így könnyebb lesz nem babkára gondolni.
Terveztem ma hajnalra zsemlét is, de el lett odázva, talán még ma sortkeríthetek rá -talán-. Még érzem a curry fűszer illatát a kezemen, azt is be kell szereznem, mert az utolsó porocskát szórtam az ételre.
Isteni volt ez a koffein mentes kávé is, csak kevés volt. Megállapíthatom, hogy telhetetlen vagyok nagyon sok tekintetben (de jól titkolom remélem).Még öt perc pihenőt adtam magamnak és indul a mai nap folytatása. Hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat