Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-03-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-03-02

Kedves Napló!
Ma szombat, 11 óra 11 perc, 8 fok és hol esik az eső, hol nem, de erősen párás az idő.
Ma nem voltam sehol, pedig terveim között volt néhány bolt meglátogatása.
Tegnap péntek volt. Munkból hazajöttem, nem kellett menni suliba, úgy éreztem enyém a világ, volt sok időm, no persze nem igazán tudtam kihasználni, ahogy erre tőlem számítani lehetett. Délután postára mentem, elhoztam Barbi levelét - munkaszerződést módosítottak, nem kapott annyi fizi emelést, amire számított, sajnálom, de így is jelentősen többet kap nálam, erősen gondolkodok, hogy menjek-e ahhoz a céghez én is dolgozni -. Ezt követően gyógynövényboltba mentem, vettem izlandi zúzmót Andris köhögésére (tegnap és ma próblta, nem vettünk észre semmi javulást) és tápióka gyöngyöt is vettem, no meg hajfestéket is.
A tápióka gyöngyből készítettem tápióka pudingot vacsorára, ízletes volt, főleg, hogy tettem bele vanília pudingot és a tetejére barackot és annak levét. Így finom lett. Ismét nem tanultam, majd holnap vagy még ma.
Tegnap Andris vett egy új mikrót, mert a régi elromlott sajnos. Még ismerkedem vele, no persze nem a legegyszerűbbet (miért kell nekünk mindig a bonyolult, nem egyszerű és még zenélget is a lelkem).
Ma mosott a mosógép egy adag ruhát, ki is szárította a kedves. Most a második adag ruha van bent, jelenleg azt szárítja. Főztem tartalmas frankfurti levest, nagyon kedvelem a tartalmas leveseket is. Tegnapról maradt még zöldbabos hús.
Barb, Andris, Dani a háznál vannak, csinálgatják. Ma még mennem kell élelmiszerboltba vásárolni a jövő hétre és Barb cicáinak -fogadott cicák a háznál - száraz eleséget. Semmi kedvem kimozdulni itthonról és pénzt költeni sem, mivel a lottón sem nyertem és másutt sem, bár másutt nem is játszottam, amivel nyerni lehetett volna anyagi hasznot.
No hajrá mai nap, lassan dél is lesz... Hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat