Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-07-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-07-18

Kedves Napló!
Ma kedd 6 óra 39 perc és 25 fok van, mára már nem ígérnek olyan magas hőfokot, mint tegnap (39 fok volt), csupán 33-35 fokot. Tegnap dél körül majdnem elaludtam olyan fáradt voltam a melegtől, szerencsére nem volt nehéz és elviselhetetlenül sok munka. Ez utóbbi mindig változik, nem lehet előre tudni mennyi feladat lesz...
Tegnap nem főztem, nem mentem másodállásba sem. Örülök, hogy nem kellett főzni, mert nagyon meleg volt itthon, ma is az lesz, de ettől függetlenül főzni kell, ki kell bírnom. Hétvégén negyven fok volt, de akkor reggel kezdtem főzni, nem délután, majd meglátom mi lesz, lesz, ami lesz.
Minden nap mosok, nem olyan régen találtam egy 20 perces mosást a mosógépen 1 kg ruhához, ez gyorsan meg van és most is lement a program és terigetek is ki, estére Andris ruháit mosom így ki. Fura emlékszem anyu régi mosógépére még gyerek voltam, ott öt percig mosott a gép igaz nem ilyen kíméletesen, mint most, de a ruha anyagok sem ilyen gyengék voltak, mint most. Más világ van, mint akkor volt tudom.
Egész este megy a légkondi, reggel kiszellőztetek, jó, hogy egész este kiegyensúlyozott a hőmérséklet. Nem is menne már a pihenésem másképpen..., nagyon jó találmány!! Tegnap is, amikor hazajöttem 30 fok feletti volt a hőmérséklet, de csak lefekvéskor kapcsoltam be. Remélem a villanyszámlán nem fog meglátszódni. Úgy emlékszem tavaly sem látszódott meg (ezek szerint nagyon takarékos), legyen így most is.
Tegnap kiolvatam egy könyvet, alig várom a következőt. Megkedveltem ezt az írónőt, szűk egy hét alatt kiolvasom a könyvét (este olvasok), csak az a baj (bár nem olyan nagy probléma), nem egymás után olvasom a könyveit (fogalmam sincs melyik következne) és így kicsit kusza, bár nem függ össze, csupán a főhős magánélete valamelyeset, de önállóan is élvezhető a cselekmény miatt.
Hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat