Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-01-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-01-10

Kedves Napló!
Ma szerda, 6 óra 14 perc, -9 fok.
Próbálom összeszedni magam, reggel csak egy kávéspohárnyi zabkását tudtam megenni (nem is készítettem többet), ittam céklát, 3 dl gyömbérteát, két szelet gyömért, most a halántékomat és az orrom alatt kentem menta illóolajjal. Keringésem nagyon rossz. Elkaptam én is Barbitól az influenza szerűséget. Barbuskám volt orvosnál és táppénzen is volt, kapott antibiotikumot is. Én nem voltam dokinál, csak munkahelyeken. Itthon mindenkinek van baja, még Andris is köhög és tegnap méricskélte a lázát is, pedig ő nagyon-nagyon ritkán beteg.
A héten folyamatosan szédülgettem. Egész éjjel is. Most próbálok tudatosabban tenni ellene. Sok folyadék, menta, gyömbér. Mozogni is kellene, de így szédélülgetve nem igazán hoz hangulatba. Csak jobban ne szédüljek (ettől nagyon félek). Minden bizonnyal az időjárás és az influenza is közrejátszik ennek. Remélem gyorsan elmúlik. - 9 fok még nem is volt ezen a télen felénk, amit erősen megérzek.
Olvastam és hallgattam, hogy károsak az illóolajok, de most olyan jólesik a mentás, főleg, hogy utána néztem keringésjavító hatása van, amire nekem most nagy szükségem van.
Itthon két napja nem csináltam munka után semmit, szerintem hétvégén sem túl sokat (csak a kötelezőeket). Már szombaton délután sem éreztem jól magam. Remélem egy hét és túlleszek rajta.
Hajrá mai nap, csak módjával!
Jövőhét péntekig van egy nagy volumenű feladatom. Tegnap jeleztem a főnöknek, hogy ma kezdek hozzá. Háát nagyon nem akaródzik, majd látom, de csak kisléptékben.
Hajrá (módjával)!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat