Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-12-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-12-07

Kedves Napló!
Ma csütörtök, 6 óra 07 perc, -1 fok, tegnap óta folyamatosan esik az eső, hol jobban, hol kevésbé, hol jegeseső, hol síma eső, valamikor szemerkél, máskor szakad.
A szerdai napot túléltem minden bizonnyal, mivel itt jött a csütörtök és jelen vagyok testben és lélekben is, ez utóbbim része még a takaróm alatt kucorog és nem akar dolgozni menni.
Tegnap nagyon fáradt voltam, azt gondoltam, hogy ma úgy fogok aludni, mint a mormota, no de nem így volt. Nem is olvastam, mert rettenetesen fáradt voltam a tegnap esti fent lét miatt. Tegnap volt Mikulás szétosztottam a kisajándékaimat, kaptam én is. Este főztem jázmin rizst (lassú felszívódású) és halrudacskákat, Barbusnak volt csp. kép a munkahelyen úgy érzi kövér, pedig nem az, próbálok diétás ételeket készíteni és tényleg alig visz valamit ebédre. Andris is keveset eszik szerintem, jómagam pedig hol többet, hol kevesebbet, úgy gondolom a héten szépen kevesebbet ettem, majd hétvégén megnézem , hogy mit mutat a mérleg.
De koncentráljak a mai napra. Csütörtök, holnap szabin vagyok a főmunkahelyemen, no de a mai nap. Jó lenne kellemesen eltölteni az időt ma, mosolygom is, hogy ilyet gondolok. Jó lenne tanulnom is, de jó lenne, sajnos nem igazán van időm rá egyáltalán, amit megtanultam azt meg elfelejtem. Gyakorolnom kellene és folyamatosan új dolgokat hozzátanulnom. Tegnap már nyomtattam három modulzáró kérdéseket is, jó lenne hozzá a válaszok is. A legjobb lenne, ha meg is tudnám tanulni:))) Álmodozom!
De mit fogok főzni holnapra? Főzelék jó lenne, de nincs itthon csak burgonya, ahhoz meg nincs kedvem, sok benne a keményítő, régen készítettem már zöldbabot (apuék a hétvégén azt főztek hozzá rántott csirkemájat), hozzá pedig tükörtojás lenne. Ötletnek nem rossz, csupán zöldbab a híjja (de szép magyaros szó: híjja, héjja, csuha).
Hajrá csütörtök!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat