Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-02-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-02-25

Kedves Napló!

Ma vasárnap, 8 óra 32 perc, 8 fok. Még alig-alig csináltam valamit. Rántott husi lesz és petrezselymes burgonya, tervezek még egy kis frankfurti levest. Burgonya már fő és a husi is.
Itthon mindenki beteg, Andris még mindig nagyon köhög, talán még jobban, mint múltkor. Hőtfőn megy orvoshoz, de nem érzi gyengének magát. Barbikámnak és Andrisnak is fáj a hasa. Én főzök rájuk, vigyázok mindenre, de így is lehet bajuk.
Mai terveim, a lakást rendbe teszem, ebédet főzök, délután anyuékhoz kellene mennem.
Barbi, Andris, Dani a háznál vannak, csak délután jönnek haza ebédelni, szegény Barbikám nem tudom hogyan fogja bírni.
Vacsorára fogalmam sincs, hogy mit fogok készíteni. Olyan rendetlenség van, tegnap kicsit a falakat rendbetettem, penész jelent meg, még találtam egy helyet, azt most rendbeteszem. Lehet, hogy a penészölőtől fáj a hasuk. Érdekes módon nekem nem fáj, pedig én töményebben kaptam.
Nem tudom másodállásos főnkömmel mi van, kicsit aggódom már érte, nem jelez vissza semmit. Kórházban volt/van, már lassan egy hónapja 11 napja nem hallottam róla. Remélem jobban van és nem sértődött meg rám. Ha nem sikerül kinyomozni semmit, akkor jövőhéten próblok hatékonyabban.
Hétfőtől kezdődik a suli. Izgalommal várom, bárcsak hozna később anyagi hasznot, talán másodállásnak jó lenne. Ki kell bírnom, ez van.
Hajrá mai nap, nekem is zuborok a hasam. Hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat