Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-05-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-05-22

Kedves Napló!
Ma hétfő a hét első munkanapja, 6 óra 29 perc és 13 fok van.
Menni kell dolgozni, neem igazán van kedvem hozzá, ha nem mennék készítenék olívás kenyeret és délután zsíros pogácsát. Sajnos nem tehetem, bár még nem néztem meg a hatos lottó eredményeit...
Tegnap és szombaton is már rövid ujjúba lehetett menni a szabadban, nagyon meleg volt, de így reggel nincs még olyan meleg és csak este érek haza. Most már másodállásba is mennem kell. Kicsit aggaszt, hogy egész múlt héten nem voltam, de beteg voltam, nem lett volna energiám mindenre. Most már minden nap mennem kell anyuékhoz, Ricsi kutyát etetnem. Szegénykém tegnap is csak egy falatot evett, szerencsére abba tettem a fájdalomcsillapítóját, de többet nem evett, csak ivott. Most szőlőcukros vizet iszik az állatorvos tanácsára. Sajnálom, már múlt hét óta nem eszik. Szombaton egy patét megetettem vele, akkor kapott három inekciót, elképzelhető, hogy utána jobban lett kicsit, de tegnap már csak egy falatot evett. Szegénykém, szélütés, strok érte, mert ferdén tartja a fejét és ferdén is megy. Reménykedem, hogy kigyógyul belőle, de csak kicsi a valószínűsége. Erősödj Ricsike kutyus!!
Hajrá mai nap, gyorsan megnézem a szerencsejáték oldalát és indulok is dolgozni, mert szalad az idő. Hajrá Lavors (érezd jól magad a mai napon is)!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat