Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-06-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-06-05

Kedves Napló!
Ma hétfő, 14 fok, enyhén felhős ég, de 28 fok maximumot jósolnak.
Pénteken nem kellett mennem másodba, ma munka után sok feladat lesz ott, valamint este főznöm is kell, karfiolpörköltet gondoltam, kiatartást magamnak.
Ma délben haza kell jönnöm, mert elvitték a mikrót a munkahelyről, így nem tudok melegíteni ebédet, jót fog tenni a mozgás, mégha kellemetlen is lesz a rohanás, de ez van.
Szombaton megnéztük Barbbal az agyagkatonákat a múzeumban, majd itthon megnéztünk róluk egy filmet is, érdemes lenne többet foglalkozni vele, ha lenne mód, de nincs. Szeged még még mindig szép..., szívesen laknék ott (is). Viszont nem nyertem a lottón, de majd szerdán... Barbék holnap veszik meg a házat, illetve akkor írják alá a szerződést, elszorul a szívem, kisírtam az összes könnyem, de nincs mit tenni (nekem más elképzeléseim vannak/voltak, de az ő életük, amit tiszteletbe kell tartanom, ami nehéz/).
Ma nem egyenesítettem ki a hajam, hullásos hajjal fogok menni (micsoda fontos dolog..., de ez van, és még be sincs festve...). Anyuéknál sem voltam a hétvégén, nem volt időm rá, úgy sem hiszik el, de ez van, lelkiismeretfurdalásom van miatta, de senkit nem érdekelnek az én érzéseim (kit is érdekelnének, de így van jól...)
Hétfő, új hét kezdete (félek!), tele reménnyel (de tényleg?) és új dolgokkal (remélem jókkal, még is itt a remény!), hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat