Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2016-04-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2016-04-02

Kedves Tevenapló!
Jelentem ma reggel nem vettem be neocitrátot, de tovább aludtam, 6.30 körül ébredtem, lustálkodtam még, így könnyebb volt felkelni a hétköznapokhoz képest.
Tejeskávét zabpehellyel reggeliztem, jól esett. majd almalevest készítettem, sült csirkecombot vele együtt sült burgonyával. Kimosott a mosógép egy adag ruhát, s most mossa a következő adagot a fehér ruhákat.
Kikísértem Barbit az állomásra. Megállapítottam, hogy gyönyörű a táj, mindenhol virágok nyílnak, ragyogó napsütés van, de hűvös van még.
Megvárom, hogy Andris jöjjön, s két választás elé állítom, vagy kimegyünk a Tiszára gyönyörködni a tájban, vagy eljön velem boltba vásárolni, bár utóbbit nem annyira kedvelem vele, de majd meglátom még, hogy felajánlom-e ezt a lehetőséget. Barbi indulása előtt bevettem egy coldrex tablettát is, hogy bírjak kimenni vele, hatott, csak a szemeim ragadnak majdnem le, pár perce ittam meg a harmadik kávémat meg, s nem használ. Nem tudom mitévő legyek. Kirándulni menjek vagy pihenjek, ez utóbbi jót tenne az influenzának, bár a kiránduláson ért napsütés, D-vitamin sem lenne rossz és a friss levegő sem. Ó mennyi bajom van:))) Még egy feladat vár rám, amit teljesítenem kell, s még ígértem, hogy tanulok is... Hajrá Ditte "döntsd a tőkét, ne siránkozz"!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat