Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-12-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-12-19

Kedves Napló!

Ma kedd, 6 óra 29 perc, kicsit elolvasgattam egy blogot három gyermekes anyukáról és a gyermeknevelésről, olykor meg is könnyeztem, nagyon szépen írt a három csemetéje neveléséről, pedig nem lehet könnyű neki, no de mindenki a saját életét éli, -3 fok.
Tegnap dolgoztam, kissé nyűgös volt a főnököm, remélem nem lesz baj(a), csak a szokásos karácsonyi tervek nyűglődései. Tegnap Andris készített ebédet mára, mert későn értem haza, ő meg 'ráért', panírozott húst és sült burgonyát készített. Ma már valamit nekem kell holnapra, nehéz feladat, mert Barbuskámnak puffad a hasa. Mondta, hogy szerezzek glutén tesztet. Egyszer vettem laktóz teszt helyett, de azt odaadtuk a tesómnak, most be kell szerezten glutén tesztet, remélem lehet csak úgy beszerezni, hogy megnyugodjon nem glutén érzékeny (remélem tényleg nem az).
Ma reggel lesz a munkahelyemen egy kis összejövetel, amit nem igazán szeretek, de ez is hozzátartozik a munkahelyhez. Tegnap Barbuskám elmondta, hogy nem igazán vagyok kedves az emberekhez. Igen ezt én is érzem, ahogy belegondolok. Valójában kedves vagyok, csak nem igazán mutatom ki. Ezen nagyon kell dolgoznom, hogy sikerüljön. Kedves akarok lenni másokhoz, talán belejövök. Hétvégén nem voltam kedves tudom, de annyira nem kedvelem azt a nőt és ha alapból sem vagyok kedves (ha az is akarok lenni), akkor képzelheted milyen voltam. Dolgoznom kell ezen naagyon, szokás kérdése kedves leszek. Beírom a keresőbe, hogyan legyünk kedvesek (látványosan), mert magamtól nem megy.
Hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat