Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-06-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-06-26

Kedves Napló!

Ma hétfő a hét első munkanapja, 6 óra 30 perc és 18 fok van.
Ma 16 óráig ismét szabin vagyok (kötelező volt időarányosan kivenni, havi 3 nap idén, grrr.) 16 órától másodállásba menni (grr.), nem nyertem a lottón (grrr.).
Imádom a mai napot, délelőtt valami salátát akarok készíteni holnapra ebédre, és a ruhásszekrényemet átrendezni (húú, ez nagy feladat), délután hajatmosni és összeszedni magam és hurrá, mert van másodállásom egy kis plusz bevétel. Még sem olyan rossz lesz az a mai nap.
Kicsit ismét elkezdtem tanulgatni, újra kezdem-folytatom az angolt, már teljesen el is felejtettem (aki nem gyakorol, elfelejti), egy újabb módszerre regisztráltam, hátha bejön és sikerül felélénkíteni a tudást (ha nekem volt ilyenem).
Azonban össze kell szednem magam, mert máskülönben nem megy, mostanság érzékeny vagyok nagyon. Hétvégén a szüleim is megbántottak (szoktak ilyet tenni és azt is tudom, hogy akaratlanul tették) és én felvettem, pedig nem kellene. Citromfű teát kell innom, mostanság elhanyagoltam. Errő jut eszembe, vennem kell rágót Barbnak, nekem citromot, mert nem teázgatok ebben a melegben, hanem citromkarikás vizet iszom, ez jobban felfrissít a munkahelyen és kávét is kell vennem.
Össze is szedtem a mai feladataimat, Hajrá Ditte!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat