Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-11-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-11-22

Kedves Napló!
Ma szerda a hétnek majdnem a közepe, 6 óra 22 perc , 5 fok van és gyenge eső. Kicsit fáj a fejem, este kissé melegebb hőmérsékletben aludtunk, mint a megszokott, remélem ez lehet az oka.
Túl vagyok a reggeli készülődésen. Tegnap este főztem mára burgonyafőzeléket és tükörtojást, diétás étel kellett, mert a lánykámnak rosszlkodott a gyomra, remélem ez ki fog tartani két napig, mármint az étel, nem a rosszalkodó gyomor.
Ma reggeli előkészületek meg voltak. Kicsit hamarébb tervezek bemenni dolgozni, kb. egy órával munka kezdés előtt, mert még tegnap hagytam meg nem oldott feladatot, pedig tegnap is tovább voltam, de az új kolléganőm elrontott két dolgot és ügye ő már kikapcsolta a számítógépet mire jelezték, hogy nem teljesn van rendben, de új dolgozó, nem figyelhet mindenre, én a régi és javítanom nekem kellett (nem hibázott nagyot, csak a lényeget hagyta ki). Sajnos én meg nem tudtam megcsinálni az én dolgaimat, de majd ma. Jönnék haza aludni, már a tegnapi nap is hosszú volt, a mai hosszabb lesz, megyek másodállásba is. Fáj a térdem és a lábfejem, valószínű rosszul léptem, vagy félreléptem (mosolyogjak egy kicsit). Jöhetne valami jó dolog. Remélem elmúlik a fejfájásom,
Nincs lottóm, így biztosan nem fogok nyerni sem. De ez út a leszokás felé.
No induljon a mandula (szeretem a mandulát is nagyon), hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat