Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-04-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-04-17

Kedves Napló!
Ma hétfő 6 óra 36 perc, 10 fok. Nagyon hétfő van, fáradt vagyok és hosszúnak tűnik a hét. Még halvány reményem van, hogy talán lenne egy nap szabim hétközben, de jó lenne, nem számít, ha csak délelőtt lenne az sem. Fáj a fejem (havi ciklus miatt, a huncutja nem hétfőn jött meg, hogy egész héten szenvedjek a munkahelyeimen tőle, de ő nem válogat).
Hétvégén nem voltam anyuéknál, e miatt lelkiismeretfurdalásom van, de nem volt időm rá. Szörnyű, hogy ilyet mondok, pont anyuékra nem volt időm, de tényleg így jött ki sajnos. Mihamarabb pótolnom kell.
Mára terveim: 7.00 tól munka 16.00 óráig, majd másodállásba menni, majd hazajönni kitalálálni valamit másnap ebédre és azt elkészíteni, valami egyszerűt és nagyszerűt. Bár nagyon nincs étvágyam semmire, de ettől függetlenül a család többi tagjainak ennie kell. Majd aludni, alig várom, hogy újra ágyba bújhassak. Már bekapcsoltam a légtisztítót is, olyan nyomott és levegőtlen a szoba hiába szellőztetek.
Össze kell szednem magam, a héten nem nyertem a lottón, de majd szerdán igen! Hajrá Szerda!! Hajrá Lavors, Hajrá mai nap! Nem igazán jött be, kissé fáj a fejem és nyomott vagyok, de megteszem, ami tőlem telik (legszívesebben egész nap az ágyban lennék, de nem tehetem).



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat