Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-11-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-11-17

Kedves Napló!
Ma péntek, 7 óra 08 perc, elméletileg 7 fok van, de hűvösebb időt érzek. Nagyon vártam a pénteket, tele voltam itthoni tervekkel, amiből még még nem valósítottam meg sokat. Jelenleg működik a mosógép, már a szárítás programon van. Sajnos esős és párás az idő, így nem tudom kiterigetni a ruhákat, pedig két mosásom is lesz szárítással egybekötve. Valamitől nagyon viszket a bőröm, ki vagyok pöttyösödve a lábamon, gondoltam, hogy a harisnyáktól, amit mostanság használok, nem vagyok hozzászokva, de a hűvös idő hozta, hogy használnom kell. Nem tudom mitől ágyneműt is mosok, most átszokom a heti két alkalommal való ágynemű mosásra, hátha valami porocska onnét és sűrűbben váltom a pizsamáimat is, naponta, hátha használ, valamint propolisszal kenegetem az erősen viszkető pöttyöket. Az is elképzelhető, hogy csupán valami megcsípett, pld. hangya a harisnyába vagy valami más bogárka, nem szaporodnak a pöttyök, csak zavaróan erősen viszketnek.
Mai terveim a takarítás, fertőtlenítés. Nem igazán akarok főzni, lánykámnak reggel összedobtam egy tésztasalátát, házastársnak megfelel a tegnapi tarhonya, sajnos a lánykámnak nem felelt meg, így maradt belőle egy teljes adag, nekem bármi más megfelel. A reggeli tésztasaláta készítés során maradt ki tészta, van még tejföl, majonéz és kis sonka, saláta, lehet, hogy tésztasalit fogok én is enni, majd meglátom. Bár egy tükörtojás is megfelel, vagy rántotta. Ma szabadságon vagyok. Tegnap este és ma reggel el is tűnődtem, hogy tényleg szabin vagyok-e, vagy csak beképzeltem. Remélem tényleg... vicces, de nem vagyok benne biztos, de ez van így 50 év felett. Másodállásba megyek 14 órára, addi még össze kell szednem magam, hajatmosni, mert valamitől nagyon bezsírosodott szokatlan módon. Jó lenne vágatni is belőle, majd hétvégén megkérem a lánykáman vágjon belőle. Jó, hogy nem kell fodrászhoz járnunk megoldjuk kettecsként ezt is a lányommal. Végül is nem olyan bonyolult dolog.
Összeszedem magam és készülődöm is. Elképzelhető, hogy bedobok egy kis mákos vagy diós pitét ebédre még. De szalad a lakás 7,30kor terveztem a feladatkezdést -tudom ám halogatni-, addig mazsolázom a neten.11 órára végeznem kellene mindennel, kivéve a hajmosás és szárítás, szedjem össze magam, hajrá. Kezdem a konyhával, folytatom a nagyszobával, majd a kisszoba. Tervezem, de még itt ülök a gép előtt:)) és még vasalgatni is kell, ha megszáradnak a ruhák. Hajrá, no persze közben a pitét összedobni:) 14.00 órától munka, majd édes pihenés itthon a tiszta, rendezett otthonban. Csupán végre kell hajtani, no persze meg is fogom nyerni a lottó főnyereményt. No hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat