Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-12-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-12-06

Kedves Napló!
Ma szerda, 6 óra 19 perc, -2 fok körül van. Ma nem igazán sokat aludtam, tett erről a munkahelyem, de még élek, munka után még megyek másodállásba is, majd jövök haza ebédet csinálni holnapra, ez igen Editke nagyon ügyes leszel, nagyon-nagyon remélem ma nem tesz ilyet a cég velem, hogy nem hagy aludni, de minden esély meg van rá sajnos/szerencsére (szerencse, hogy van ilyen munkahelyem is és nincs is messze a lakóhelyemtől).
Tegnap készítettem carbonárás tésztát mára ebédre, ma éjszaka pedig halrudacsát tervezek burgonyával vagy rizzsel, esetleg azt a különleges sajtos burgonyát kicsi sonkával, majd Barbim eldönti melyik legyen., jó lenne a halrudacskához valami saláta is, van itthon káposzta, talán abból lehetne salátát csinálni kevés répával, no majd látom mennyire leszek toppon, az biztos, hogy a kávé ma is a barátom lesz.
No hajrá Ditte itt a szerda és nincs eurojackpotom sem, így szokom le a szerencsejátékról, pedig 15,9 milliárd a nyeremény jelenleg és még meg is néztem, hogy mennyi, amire nincs lottóm, ez már magában is függőség, de olyan jó lenne belegondolni, hogy mi lenne ha megnyerném a főnyereményt, az biztos, hogy megváltozna a családom élete, de ha nem veszek lottót, akkor biztos nem fog ennek tekintetében. Ezt is túlgondoltam.
Tehát szerda a hét közepe és Mikulás napja, ma viszek be 14 db jelképes ajándékot, remélem elég lesz. Másodba is viszek, még Barbinak kiteszek egy Mikulás csomagot az ágyára, gondolja azt, hogy a Mikulás hagyta ott. Álmos vagyok, pedig megaludtam a négy órát nagyon remélem talán 2-2 óránként, vagy csak pihengettem...
Hajrá Szerda, max. nem beszélek sokat, nehogy butaságok jöjjenek ki a számon a fáradság miatt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat