Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-06-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-06-20

Kedves Napló!

Kedd, 6 óra 29 perc, 18 fok, mára 33 fokot is ígérnek (nem vagyok még erre felkészülve, farmerba és sötétkék blúzba megyek dolgozni, kacérkodom a szandál gondolatával).
Elolvastam a tavalyi ilyenkor történt eseményeket, megállapítottam, hogy azóta nagyon-nagyon sokat változtam. Egy év ilyen sokat jelent. Mostanság ismét Barbiért aggódom és a házuk felújításával... Gyorsan szalad az idő azt veszem észre.
Néztem magamnak egy tanfolyamot, majd megmutatom Barbinak is, ő majd segít eldönteni, hogy belevágjak-e. (Más szakma, de több lábon kell/lene állni.) Folyton az új doldok tanulásán gondolkodom, de nem igazán merek belevágni. Elfáradtam, vagy csak belefáradtam a dolgokba, nem is tudom, talán mindkettő igaz. Nyom az Élet súlya és sok minden/ki is hiányzik.
Vannak szép dolgok is, amiből táplálkozni kell. Mára szép időt jósolnak. Van egy jó kis könyv, amit kellemes olvasni (négyezer oldalnál több, de már kb. 40%-nál tartok), remélem ma is lesz időm és módom rá olvasni. Tegnap készítettem rizseshúst, ami ízletes lesz mára és remélem holnapra is marad belőle. Kellemesen csipognak a madarak, igazán szép hangjuk van. (Fázom és hideg van, valamint félek a jövőtől.) Az Élet Szép! Andris is meggyógyult, kicsit köhög még, de szerintem ez már csak megszokás, fogorvosnál is volt, hős volt és az is szép dolog. Pénteken délelőtt szabadságon vagyok, hurrrá!! (Csak délután kell mennem, de szükségem van a pénzre, úgyhogy hurrá!) Telik az idő és mennem kell. Hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat