Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-09-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-09-06

Kedves Napló!
Ma szerda (lassan a hét közepe), 6 óra 13 perc, 13 fok és enyhén borult idő.
Tegnap nem hívtak munka ügyben, most már remélem nem is fognak. Jó ez nekem kevés pénzért itt közel (éljen a lustaság és megszokott belefásultság). De szerda van skandináv lottó sorsolás (mint egy függő, de csak egy játékmezővel játszom, de ez is függőség, viszont kell egy kis izgalom).
Éjjel rosszul és alig aludtam, kissé ideges vagyok minden miatt (ezt a havi ciklusomra fogom). Álmodtam valami medvetámadásról, majd a rossz álom miatt felébredetem 2 óra 30 körül és jöttek a nyűgös gondolatok, amit fáradság miatt nem tudtam visszafogni. Össze kell szednem ma magam, hogy ne hisztizzek magamnak. Teát és citromfű levéllel fogok iszogatni (eddig még hatott, remélem most is fog).
Tegnap készítettem bolonyai spagettit mára. Volt kész bolti szósz, amit még a lánykámnak vettem, gondoltam elhasználom. Édeskés volt, így besóztam, elméletileg pokoli sós lett (nem éreztem még forrón), így jártam, de enni fogom (kell a só).
Megkaptam a bizonyítványom az előző tanfolyamról.
Az újról még semmi hírem. Aggódom, hogy rossz e-mail címet adtam meg (amilyen lüke vagyok), de bízom benne az oktatást vezető szólna (miért bízom ilyenben, nem is értem), mert a volt főnökasszonyom oktatja és egy volt kolléganőm (jó lenne, ha csak elküldenék a tananyagot e-mailben és nem kellene bejárnom /de miért bízom ebben is/), de évnyitó biztosan lesz, annak kell lennie, amin ott kell lenni.
Tegnap beszéltem a humánosunkkal, kérdeztem az új kolléganőről, hogy hozzám kerül-e, azt mondta igen (bár mondhatanak bármit, dönthetnek máshogy is, főleg, ha még akar idejönni egyáltalán, három jelentkező volt (meg sem hírdették, abból kettő alapból megjelenésből elvetették /pedig nem a külső számít, főnöknek igen/, és a , kacarászós, 'ribancos' hölgy maradt, nem is értem miért az ilyet választják, lehet a másik kettő nem volt olyan szép, de lehet, hogy sokkal komolyabb és értelmesebb volt, de ez van, annak örüljek, ha hozzám kerül valaki.
Ma szereda, munka után másodállás, és lottósorsolás:), álmodozhatom mai a főnyereményről...
Hajrá Ditte, lassan kimos a mosógép, gyors terigetés és hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat