Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-06-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-06-24

Kedves Napló!
Ma szombat 14 óra 06 perc, 28 fok kint, itt a szobában 35 fok a hőérzetem, a hőmérő szerint pedig 27, 4 fok van bent.
Ma húslevest, eperlevéllel, sült pulykaszárnyt rizzselo és vegyes salátát készítettem (uborka, paprika, káposzta lereszelve, ecet, cukor, só, tejföl, víz). Délelőtt elszaladtam a legközelebbi zöldségesbe gyökérért és sárgarépáért a gyökeret nagyon drágán adták, holnap a piacon kell keresnem valami olcsóbb gyökérlelő helyet.
Délelőtt mosott a mosógép, kiterigettem, pár holmit kivasaltam és most is mos a gép ágyneműt, amit ki is szárít.
Kicsit összepakoltam és felmostam.
Megettem 3 raffellót és egy nagyon régi kinder tojást (szerintem két éves vagy másfél volt). Ittam egy kávét, ami nem igazán használ, álmos vagyok nagyon, vagy csak a meleg nyom le, de nagyon.
Most egyedül, ami kissé jó is, mert így nem zavar senki.
Van egy film, amit több, ami 2 óra 11 perces, jónak ígérkezik, de nekem nagyon hosszú, elképzelhető, hogy megnézem (több részletben), vagy elmegy a kedvem az egésztől, eddig 58 másodpercet néztem belőle, nagyrészt betűk voltak..., meg van még a könyvem, amit nem szívesen olvasok, mert nagyon jó, viszont vészesen közeledik a vége nyolcvan valahány százalékánál tartok.
Bekapcsolom a légkondit is, mert nagyon meleg van. Sajnos nincs itthon koffeinmentes kávé, koffeineset meg többet nem akarok inni már.
Fáradok, lefekszem olvasni kicsit. Remélem nem alszom be. Még másfél óra és kimos a mosógép és meg is szárítja a ruhákat, már csak az ágynemű áthúzás a mai feladatom (szerintem találok mást is, de most ez így jó nekem).
Hajrá mai nap, vagy szunnyadj mai nap...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat