Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-08-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-08-12

Kedves Napló!
Ma szombat, 15 óra 48 perc (hihetetlen, hogy máris ennyi az idő, mintha most lett volna reggel, amikor felkeltem), az időkép szerint 29 fok (a napokban sokat fáztam, hűvös volt, úgy érzem vissza fogok vágyni ezen időszakra).
Reggel 6 óra körül keltem, zabkásás kávéval indítottam a napot (egyszerűen imádom ezt a reggelit: könnyen és gyorsan elkészíthető és finom).
Délelőtt mosott a mosógép (szegényt nagyon sokat használom, de szeretem a tiszta ruhákat).
Zöldséglevest készítettem (zöldborsó, répa, gyökér) májgaluskával (libamájassal), szerintem egyszerű, gyors és ízletes volt. A második féle rántott ponty és törtburgonya lett (filézett friss ponty jó volt). Közben pesztós babkát készítettünk. Ilyet még nem csináltunk, de igen jó lett. Kettő készült, az egyiket elvitte Barbi, másikat meghagyta nekünk. Ittam kávét is, azóta egy koffeinmenteset is.
Most dolgozik a mosógép, szárítóprogramra is betettem (csak tudnám miért, hiszen elég meleg van, de így egyszerűbbnek gondoltam).
Nagyon nincs kedvem semmit sem csinálni a mai nap során. Megettem egy raffaelló golyót, amitől lelkiismeret furdalásom is van. Miért is tettem? Nem akarok hízni, folyton szenvedet a két kg túlsúlyomtól, nem akarok 60 kg lenni, sokkal jobb lenne 58 kg lenni. Tudom viccesnek hangzik, de sokkal jobban érezném magam 58 kg-al, sokan azt mondják 170 cm-hez jó az a 60 kg, de ha belegondolok ennyi voltam terhesen is és akkor sem voltam magasabb... Elgondolkodtató, bár már azóta eltelt több év is, de pontosan ezért nem szabadna 60 kg-osnak lennem. Tudom nem ez a legnagyobb problémám és nem is az elfogyasztott raffaelló, de ez is a látszat része. A belső dolgok is számítanek (a belsőmben a raffaelló és a kávékban lévő cukor). Ettől a sok ostobaságtól talán a fejem is kezd fájni... (megérdemelten). De mivel megvan a havi ciklusom kell egy kis fenti ostobaság, főleg így itthon egyedül jelenleg. Mára már nem tervezek semmi féle világmegváltó dolgot.
Terveim között szerepelt még zsemle készítés, de halasztom holnap hajnalra. Ízletes lesz kávéval reggelire (bárcsak ott tartanék már).
Terveim között szerepel még egy könyv kiolvasása is és még egy tanfolyam felvétele is. Ez utóbbit délelőtt találtuk ki Barbival, ami boldogsággal töltött el. Majd látjuk milyen lesz... remélem gyümölcsöző..., erről jut eszembe holnap barackot és szilvát is tervezek venni. Ismét ennék, csak álmodozz királylány, gondolj a raffaellóra belsőleg és a súlyra.
No hajrá, olvassak bele a könyvbe, amit elkezdtem a héten, jó lenne ki is olvasni. Eddig nem igazán indult be a történet, vagy két napja olvastam (általában két nap alatt ki szoktam olvasni egy könyvet ettől az írótól, de ez lassabban megy). Valahogy a nyaralás után nehezebben mennek a dolgok, nem sikerült még visszarázódnom. Hajrá Ditte, itt a hétvége!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat