Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-03-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-03-31

Kedves Napló!
Ma a március hónap utolsó napja van, nagyvasárnap, virágvasárnap, 9 óra 9 perc van, mert ma volt óraátállítás is, gyorsan telik az idő, 14 fok.
Ma elméletileg jön haza Barbi is, remélem Dani nem jön fel, nincs igazán hangulatom vendéghez. Az idei húsvét olyan más lesz, nem jön senki, nem locsol meg senki. Édes süteményt nem sütöttem. Tegnap a betervezett dolgokat megcsináltam. Ma elképzelhető, hogy készítek valami édes linzert még, hátha megkívánjuk. Ebédre sem tervezek nagy dolgot. Pénteken készítettünk húslevest, abból maradt egy comb, azt megcsinálom Barbinak, kb. ennyit tervezek, nekem még van csütörtökről zöldbabos hús, igaz három napos, de tegnap még ehető volt. Nem igazán tudom, hogy milyen lesz ez a nap, teljesen zavart.
Hiányzik a nagyapám, hogy jöjjön, apu és a testvérem is. Úgy néz ki egyik sem jön, talán mi megyünk anyuékhoz és ott találkozunk Apuval, nem tudom a tesóm jön-e oda, amikor ott leszünk, Andris vidéken. Kezd széthullani a család. De mindenütt ezt hallom, hogy nem mennek egymáshoz vendégségbe, ez már régi szokás, stb.Nekem hiányzik a nagyapám látogatása, nagymamám sütijei, apu-tesóm locsolása, anyu idegeskedése és a szép ünnepi poharai, amit ilyenkor vett elő. Nem tudom mi lesz holnap, Barbival anyuékhoz tervezek elmenni, remélem nem okozok ezzel fennakadást. Ma meg lesz, ami lesz. Egyedül magányosnak érzem magam. Ez nem igazán jó és hasznosan sem töltöttem az időt, kalács és alagút készítés volt és tyúkleves, pici takarítás, más nem. Tanulás semmi, nagy pihenés este, a csend nyugalma egyedül.
Összeszedem magam összeütök egy kis linzert, viszek anyuékhoz holnap és itthonra is jut belőle:) Hajrá Ditte, rajtad áll, hogy mit hozol ki a mai napból is, ne mástól várd a hangulatot, tegyél érte, Hajrá!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat