Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-06-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-06-23

Kedves Napló!
Péntek 6 óra 45 perc, időkép szerint 21 fok van. Ma délelőtt szabadságon vagyok, 14.00 órától megyek másodba dolgozni.
Mai feladatok:
- Postára menni. Múltkor szerintem már vagy egy, esetleg másfél hónapja kapott Barb egy tévesen megküldött vitamincsomagot, le is lett beszélve a feladóval és csomagautomatával visszaküldve, hát most ismét megjött, valószínű, hogy nem vették át, most Postán fogom elküldeni, hátha ott átveszik (plusz ktg. de embek tévedhetnek, még megpróbáljuk visszaküldeni, ha visszajön, nem próbálkozunk újra). 8.00 órakor nyit a Posta, még van időm.Sálálá...
- Andrist felhívni, mert vett ki valami husit a fagyasztóból nem tudom milyen meggondolásból. Barbnak ebédre elméletileg visz egy betege az egész osztálynak vadpörköltet, ettől függetlenül vitt be ebédet, ha 'elfelejtené' az ebédet az úr. Andrisnak frissen sültet terveztem, de ezt a telefon után fogom teljes egészében eldönteni (nem tudom mit akar a fagyasztott husival).
- Még itthon rendet kellene csinálni. Tisztaság van, mert szinte minden nap takarítok, felmosok, csak kicsit rendetlenség (van ilyen, főleg nálam).
- Jó lenne venni erurojackpotot (európai lottó) 44 milliárd Ft a főnyeremény (megváltoztatná az Életem).
Iszom egy teát, észítettem reggel fél liter zöldteát. Két napja nem ittam teát, vizet ittam citromkarikával.
Nagyon melegek volta az utóbbi két napban. A munkahelyemen még nem melegedett túl az iroda (de idő kérdése), viszont itthon az éjszakák nagyon melegek voltak, ma már bekapcsoltam a ventillátort is. Erről jut eszembe meg kell keresnek a légkondi távirányítóját is (remélem a 'helyén' van). Szegény Barb nagyon melegben dolgozik, kell a lehülés neki is.
Lehet, hogy mosni is kellene, de inkább megvárom a holnapot, amikor Barb is hozza haza a mukaruháit (vagy mégsem, még nem tudom).
Össze kell szednem magam, mert nemsokára 7.00 óra és még kissé le vagyok maradva a napirendemmel.
Hajrá mai nap, hajrá Lavors!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat