Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-08-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-08-15

Kedves Napló!
Ma kedd, 6 óra 21 perc és 18 fok. Reggel úgy éreztem pár pillanatig, hogy péntek van, de nincs most péntek. Mára 30 fok feletti hőmérsékletet ígérnek, bár én nem nagyon érzem még meg, zárt helyen dolgozom és még nem melegedtek fel a falak, remélem nem is fognak nagyon. Hosszúnadrágban és fehér blúzban tervezek dolgozni, ez van.Kissé gyűrődős lesz a blúzom, de ezt is kell használni, akinek nem tetszik nem nézi (én sem a magamét), nem is értem miért készítenek gyűrődős anyagból blúzt, ami derékban, ha leülsz gyűrődik. Nem olyan, amit be lehetne a nadrágba, szoknyába húzni, hanem, ami lóg. Talán kosztümhöz tervezték, ami jótékonyan eltakrja, ha be van gombolva a kabát... mindegy nem érdekel, ha összegyűrődik. Valójában érdekel, de nem a látszat a fontos, hanem, ami mögötte van.
Tegnap kiolvastam egy könyvet, érdekes és nem mindennapi volt, de kell olykor ilyen is. Hozzá kezdtem egy újhoz este, remélem a szokásos mindennapi szórakoztató lesz az írónőtől. 10 könyve van még ennek az írónőnek ebből a regényciklusából, kitaláltam, hogy kiolvasom mind, ha be tudom szerezni. Tetszenek az írásai, remélem nem fogok beleunni. Este olvastam és kíváncsian várom a regény folytatását, amint tudom olvasom is.
De maradjak a keddnél és a feladatoknál. Ma munka, majd főzés, terveim között szerepel a kelkáposztafőzelék, még nem szereztem be hozzá a fő alapanyagot, így csak terv, talán délben kiszaladok ebédidőben a boltba, hátha lesz ott. Majd este, amikor belevetem az éjszakába magam, ami az ágyban olvasást jelenti, már nagyon várom. Ez utóbbi a kedvenc időtöltésem. Hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat