Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-04-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-04-04

Kedves Napló!
Ma csütörtök, 6 óra 33 perc, 11 fok. Álmos vagyok. Ma reggel egy adag ruha kimosódott, most tettem be a következőt, ebédidőben hazajövök és akkor kiszedem őket.
A tegnapi nap eltelt munka, suli, itthon. Barbinak megjött a bizonyítványa. Holnap lesz a szüli napja, nagyon nem várja, mert munkatársának az anyukájának a halotti megemlékezésére kell mennie vidékre. El van keseredve, hogy miért pont akkor lesz és rohanni fog egész nap, mert munkáját sem tudja végezni el rendesen, számítógéphez sem fogják odaengedni, mert mindenki meg akarja csinálni a sajátját, egy gép van csak, és ő a legfiatalabb, aki gépen dolgozik és persze, ő nem fogja megcsinálni, mert nem lesz ideje rá, borzasztó helyzet.
Tegnap voltam suliban, úgy érzem a volt főnökasszonyom nem kedvel, pedig én mindent megtettem régebben is érte, most meg leszar. Másokat dicsér a sok 'hülyeségért', amit összehoznak, jó nem hülyeség, csak nem szakkifejezésekkel fejezik ki magukat, tisztelet a kivételnek. Engem meg folyton kijavít, vagy annyira hülye lennék, pedig nem érzem annak magam, de lehet, hogy az vagyok. Majd lesz valami, olyan még nem volt, hogy sehogy se legyen.
Hajrá mai nap. Ma is suli munka után előreláthatóan másik előadóval, kezdem utálni, de járni kell, mert csak így lehet letenni. Kitartást Ditte, tűrni kell és hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat