Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-03-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-03-31

Kedves Napló(opó)!
Ma péntek 6 óra 32 perc, időkép szerint 9 fok, ezek szerint jön a tavasz, vagy már itt is van, csak olykor-olykor elcsatangol.
A tegnapi nap egy-két nüanszot eltekintve a szokásos volt. Tegnap nem főztem, Barbank és Anrisnak a tegnapi rizseshusi lesz ebédre, nekem tejfölös kenyér, házi tejföllel, amit kedvelek és valami zöldség is kell, hogy egészségesebb legyen, van itthon paradicsom picikék, abból fogok bekapni egyet, csak a jólét kedvért, remélem nem vesznek össze. Még mindig nem tudom, hogy mi lesz délután mennem kell vagy nem. Minden jel arra mutat, hogy igen, ami kicsit szomorúvá tesz, de van pozitívuma is, pl. nem bontja meg a szokás hatalmát. Hat almát, milyen érdekes a magyar nyelv 6 db alma, amiből lehet süteményt sütni. Andris egyre szebb almákat vesz, melyeknek rosszabb az ízük, mint a kevésbé szebbeknek, de őt sokszor mecsal a külsőség, dehát férfiból van, nem tehet róla. Eszembe jutott, hogy tegnap volt fodrásznál és meg sem dícsértem, hú ezt ma orvosolnom kell, ha találkozom vele (el ne felejtsd Ditte!!).
Gyorsan telik az idő, hajrá-hajrá feladatokra fel! Szép napot Lavors tevegelj kicsit, majd pihengess az oázisban, eszegess ízletes gyümölcsöket is, minden szépet és jót!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat