Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-03-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-03-18

Kedves Napló!
Ma vasárnap délelőtt 7 óra 23 perc, -1 fok van és ragyogóan süt a nap.
Reggel ittam kávét és egy szelet sült sonkát, most ittam egy fél forró csokit (nem akartam több kávét inni, de kívántam, be kell szereznem maci kávét /koffein mentes kávét/, mert sokszor kívánom, de nem akarok bevinni még koffeint) és sült sonka zsírjában kenyeret tunkoltam.
Már fő a húsleves. Tegnap vettem csirkefarhátat. No ez is érdekes volt, bementem a baromfiboltba, ahol sem pulyka, sem liba husi nem volt, csak kacsaszárny és csirke termékek előhűtve. Szerencsére egyedül voltam és tanakodtam, mit is vegyek. Levesnek valót szerettem volna, de nem láttam csirkefarhátat -már jó régóta nem láttam-, csak rákérdeztem van-e, megkérdezték mennyit szeretnék és hoztak ki hátulról, azonban a húspultot nem töltik fel vele. 199,- Ft kg-ja ezért nem rakják ki, vettem még csirkemájat 1.000,- Ft/kg-ja, csirkenyakat 800,- Ft/kg-ja és csirkelábat akartam még (szeretem levesben a kollagén miatt főleg), amiből már csak 1 db volt 659,- Ft/kg-ja. Most fő a csirkeleves.
Barbuskámért tegnap Dani jött Barb munkája után és elvitte hozzájuk születésnapra, még éjfélkor fent volt és reggel négykor ismét. Hasmenése lett szegénykémnek (sokmindent evett, amit nem szokott pl. pacalt, vattacukrot, valami husikat még stb.). Ma ismét lesz szüli nap, remélem tud pihenni, nem fog teljesen lemerülni.
Andris jön délben haza, neki vettem ki másodikfélének székelykáposztát a fagyasztóból (volt még egy adag félretéve, amit fogyasztani kell). Nekem elég lesz a leves.
Ma tervezek még elmenni hasznlt ruhás boltba (abba a márkás ruhák boltjába), régen voltam már és ránk férne valami "új", mellette van a lottózó is és képzeld volt egy három találatosom a hatos lottón, nem sokat nyertem, de örülök ennek is (be kell váltanom nehogy elvesszen).
Itthon rendet kell csinálni és szabad lesz az egész délutánom előreláthatóan. Hurrá, imádnám ezt! Ha tényeleg bejönne a szabad délután készítenék pogácsát Barbnak és Andrisnak mákos sütit. Lehet, hogy anyuéknak is valamit vasárnapra. Sajnos anyuéknak nem tudtam venni semmit a baromfi boltban. (Csak nem mehetek hozzájuk csirke-farháttal /bár lehet, hogy ők is régen láttak már/, még beugrom egy másik henteshez is a ruhásbolt után. Sajnos csak 9.00 órakor nyit a ruhás bolt és még éppen elmúlt 7 óra.
Iszom egy kis teát (kitettem hülni az erkélyre).
Szoktam nézni a jófogást (ha nyernék a lottón), volt egy gyönyörű ház sok-sok millióért a vízparton a városban, nagyon tetszett, sokáig nem kelt el, sajnos most elkelt és nem én vettem meg. Sajnálom, hogy nem lett a miénk. Most van egy szép ház a kertvárosban (nem is olyan sok-sok millióért, mint az előzőleg említett ház), most azt néztem ki magunknak (Barbnak), szép, jó az elrendezése és nem is olyan irreálisan sokba került, mint a másik gyönyörű ház, ami sokáig nem kelt el. Biztosan gyorsan elkel, remélem megnyerem a hétvégén a telitalálatot a lottón és miénk lesz (álmodozom). Érdekes másik kimagalóan szépet nem találtam a városban, ami tetszene (vagy az igényeim magasak, vagy tényleg nincs).
Hozzákezdek a leves zöldségezéséhez, mert itt az ideje.
Hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat