Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-01-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-01-30

Kedves Napló!
Ma kedd (Összefolynak a napok. Tényleg kedd van? Olykor magam sem tudom milyen nap van, teljes káosz van hetek óta.)
Tehát kedd reggel 6 óra 23 perc, - 5 fok, kint köd is van (kinn, talán az elmémben is).
Lényeges dolog, hogy nem nyertem a lottón, de minden esély van rá, hogy nyerek (függő vagyok, vagy csak pénzéhes, vagy csak 'ködös', ezen is változtatnom kell).
Eltelet a hétvége, már nem is tudom mit is csináltam, sok mindent nem igazán, ha nem emlékszem rá. Vasárnap délután tepsis burgonyát, abból jutott mára is, szombaton bablevest és palacsintát, amiből jutott vasárnapra is. Ma carbonara tésztát tervezek munka után készíteni. Munka után? No a munkáról is.
Másodállásos főnököm betegeskedik, múlt héten már nem kellett mennem, a héten sem voltam hétfőn, nem tudom szerdán kell-e mennem. Azt írta vérszegény és vérátömlesztése is lesz előreláthatóan (szerintem a hirtelen fogyása lehet a gond, két hónap alatt kb. 20kg-ot fogyott, nekem gyanús, hogy nem szedett-e valamit, vagy a betegség miatt fogyott ennyit hirtelen, jobbulást kívánok Neki). Erről jut eszembe a tanfolyam, amire készülgettem már szeptember óta, hogy újraindítják talán februárban, hát semmi hír róla, feleslegesen tanulgattam rá, de talán nem vész el a 'tudás', max. szeptemberben ismét.
Kedd, mai feladatok, munka (próbáljam meg élvezni is kicsit, szeretem a munkám).Munka után főzés (remélem finom lesz). Jó lenne Andris munkás ruháit is kimossni (mosógép munkája nem az enyém). Barbinak valami kreatív dolgot kitalálni reggelire és vacsorára (nagyon nagy az igénye a kreatív reggeli és vacsorára, az én lányom).
Andris most telefonált, hogy vasaljak ruhát neki, feladat végrehajtva.
Feladat összeszedem magam (nem vagyok szétesve!) és hajrá mai nap!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat