Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-11-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-11-28

Kedves Napló!
Ma kedd, 6 óra 31 perc, esik az eső és 3 fok van elméletileg, gyakorlatilag fázom.
Tenapi nap eltelt, nem főztem munka után. Reggel reszeltem káposztát, répát, egy retket, egy paradicsomot és három szelet csirkemell sonkát és ez lesz az ebédem, pici petrezselyemmel és hagymaszárral. Fogynom kellene, nem nézem a súlyom, de érzem, hogy hatvan felé mehettem, ahogy idősödöm csúsznak fel a kilók. Tegnap pl. másodban megettem egy fél mákostekercset (főnök adta, kötelező volt enni előtte és dícsérni), itthon egy tányér forró húslevest ettem (tészta nélkül), teljesen átfagytam mire hazaértem és jól is esett, sültburgonyát is ettem Andris csinálta nekem, nem illett volna nem ennem belőle. Éjszaka már betettem az ágymelegítőt, de lefekvéskor melegítettem be és egyszer éjszaka, amikor megfagyni akartam, de ki is kapcsoltam. Barb szerint nem tesz jót az izületeknek (hiszek neki, mert ért hozzá).
Ma munka után tésztasalátát tervezek készíteni holnapra ebédre, ilyen diétás menű lesz. Andris vett pedig csirkemájat is, elképzelhető, hogy azt is elkészítem, ha ő enni akar (bár csak készíthetném már, de addig még vár a munkahely, melynek ellenértékéből tudom megvenni az étel alapanyagokat).
Kedd, ki kellett írnom az idei év szabadságait, minden héten pénteken szabin leszek a főmunkahelyen, másodba azonban megyek, így csak fél napom lesz. Már tervezem, hogy el kell kezdeni a karácsonyi sütemények készítgetését. Kicsit aggódom, hogy még korai, de a jövőhéten már mindenképpen el kell kezdeni.
Hókifli, valami mézes puffancs kellene, valami kekszes egyszerű bármi és legutoljára bejgli és sós rúd, esetleg pogácsa.Valamint az ajándékok, nem igazán tervezek sokfélét venni, inkább ajándékutalványt, így mindenki belátása szerint vásárolhat akármit. Barbinak kell a tanfolyam vezetőire beruháznom azt szeretné, csak sikerüljön gyorsan letennie. Gyorsan telik az idő. Hajrá kedd!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat