Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-01-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-01-01

Kedves Napló!

2024. január 01. 10 óra 56 perc, időkép szerint 6 fok.
Most megy a mosógép szárító programja. Nemsokra jön haza Barbi és teszem a többi ruháját is a mosógépbe. Most pár napja sokat használtam a mosógépet, szinte minden nap ment vagy három mossással, szárítással átlagban. Ma főztem lencsefőzeléket mára és holnapra.
Tegnap volt a 2023. év utolsó napja. Ebédre sertéscsont leves volt és hurka, kolbász, édes és normál burgonya, valamint csalamádé. Estére sütöttünk debrecenit és volt sütemény még karácsonyról bejgli, püspökkenyér és lakodalmas sós (ez a neve, nem volt lakodalom). Ezekből még mindig van, szerintem még vagy egy hétig is a bejgli biztosan kitart. Kaptunk cukrász süteményt Dani anyukájától, azt 3x6db-os kiszerelésben lefagyasztottam, jó lesz három hétvégére. A sós süteményt is folyamatosan fogyasztom, az a kedvencem (picit több sót elbírt volna, de majd leközelebb). Habzó bort iszogattunk délutántól estig, úgy gondoltuk nem bontunk nagyon szénsavas pezsgőt (pedig van sok). Szerintem tökéletesen finom volt.
Holnap az év második napján már munka lesz Barbinak és nekem, Andris harmadikán megy dolgozni. Mivel kedd lesz, csak 16 óráig dolgozom, nem megyek másodállásba csak szerdán.
Kicsit-nagyon hisztis vagyon, ennek oka, hogy nem nyertük meg a főnyereményt a lottón, de majd a következő hétvégén (szenvedélybeteg vagyok, de egy lottóval ügye nem baj). A szenvedélyről jut eszembe kávé szenvedélyem is van. Hajlamos vagyok a fenti kettő dologra „is” …
Hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat