Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2017-11-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2017-11-11

Kedves Napló!
Ma szombat délután, már 18.oo óra elmúlt, s igen sötét is van. Még szép idő volt, de ahogy néztem állítólag holnaptól erős lehűlés és téli időjárás várható hirtelen.
Mai napom. Reggel Márton liba napra ébredtem a szokásos 5 óra körüli időben, még kicsit lustálkodtam, jó volt. Nyitásra a közeli baromfi mintaboltba szaladtam hátha kapok libát. Elmondták, hogy a madárinfluenza miatt már egész héten nem lehetett kapni. A közeli boltban sem kaptam libát és egy baromfi boltba vettem bőrös libahájat. Nem is értettem, hogy miért van háj, ha libahús nincs, gondoltam libák zsírleszíváson plasztikai műtéttel távolíttatták el a zsírt és az et követő bőrt (bőrösháj), de tájékoztattak, hogy éttermekbe és a fővárosba szállították a libahusit (vidéknek nem kell Márton napra…). Volt csirkehúsleves, zöldborsós tokány, gombástokány ebédre és egy kistányér libatöpörtő. Délután a főnököm hozott három fácánt, amiből az egyik felpucolása közben kaptam egy telefont, hogy apu és tesóm hoz halat. Kész mészárszék volt a konyha mire végeztem mindennel. Gyors vacsi Barbiéknak tésztába csavart baromfirúd teával. Erősen fáj a jobb vállam a sok munkától, de mindig örülök, ha friss husit kapok, amit én dolgozhatok fel, tudom, hogy friss és nem génkezelt. Karácsonyra meg lesz a fácánlevesnek való egy egyik napra, ezt anyuékhoz tervezem. Andris testvérénél borleves lesz és hal, két ünnep között pedig halászlé. Apuékhoz kellene még valami vad második félének. De jó lenne valami vadász közeli ismerős, aki ellátna minden jóval (álmodozom), vagy mi lenne, ha én lennék vadász? Nem bírnám a hisztis vadászokat az biztos, bár nem lehetnek rosszabbak, mint ismerek sok ismerőst:)
Holnap vasárnap. Bátyám és kislánya szüli napjára vagyunk hivatalosak, remélem jól fog sikerülni, még a kisfiának sem vettem semmit szüli napjára, holnap is lesz nap indulásig…
Fáradt vagyok nagyon, legszívesebben fürödnék és aludnék, de Barbikánál vendég van és nem tehetem meg, hogy én meg bemondom az unalmast. Hajrá Ditte bírod még, mert bírni kell!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat