Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-08-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-08-10

Kedves Napló!
Ma csütörtök 6 óra 8 perc és 17 fok borult idő, időkép szerit esik is, valójában nem esik éppen felettem.
A tegnapi nap kissé stresszes volt, egy kolléganőm ismét elmegy és nettó 100e Ft-al többet fog keresni az új munkahelyén, irigylem és örülök is neki, hogy talált jobbat. Mondtam, ha meghallja, hogy van még ott hely szóljon nekem is, persze tudom, hogy most saját magával lesz elfoglalva, nem fog ilyen dolgokkal foglalkozni és az itteni munkáját is elfogja hanyagolni, ami miatt nem is haragszom, csak nekem lesz ez utóbbi miatt több feladatom. Gondoltam arra is, hogy be kellene mennem oda is a munkaügyre érdeklődni, de persze a munkaügyes lányok sem tudnak semmit, minden az adott szakterület vezetőjétől függ, meg sem hirdetik az új állást, máris meg lesz/van az új ember oda is.
Tegnap nem kellett főznöm, jutott mára is ebéd. Ma nem viszek ebédet, viszek napraforgó magot, annak felét terveztem megenni és egy kávét ebédre. Kell az egy nap pihenő a szervezetemnek, vacsorázni sem tervezek. Reggel zabkása, délben fél napraforgó és kávé, ennyi elég kell legyen. Így sem fogyok. A nyaraláson lefogytam 2 kg-ot, pedig többet ettem, mint hétköznap, de többet sétáltam és sokat voltam a Balatonban is. Ez elég volt ahhoz, hogy leadjam a áhított 2 kg-ot, de már másfelet vissza is híztam, pedig jó lett volna megtartani. Tegnap vacsorára is sokat ettem. Délután a másodállásban ettem egy fél meggyes kockát (ott kötelező enni, megsértődne a főnök, hogy amit vesz és nem ennék belőle). Itthon egy tányér tarhonyalevest ettem, de már nagyon sűrű volt, mert felszívta a levét a tarhonya (volt benne virsli is) és egy croissant ettem, valamint két raffaellőt vagy hármat nem is tudom. Ezeket le kell dolgoznom ma, ezért kell a diéta, de szerintem már beépültek a szervezetembe:) Lényeg, vissza kell szereznem a -1,5 - 2 kg-ot, remélem sikerülni fog, ha teszek érte.
Gyorsan telt a mai nap és tegnap nem nyertem a skandináv lottón sem, pedig volt három találatom, viszont csak négytől fizetnek. De majd hétvégén nyerek és kész! Csak álljak pozitívan a dolgokhoz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat