Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-09-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-09-21

Kedves Napló!
Ma csütörtök, 6 óra 53 perc, nagyonon álmos vagyok, este valamiért nem tudtam aludni, 15 fok és olyan sötétkés idő van.
Tegnap voltam dokinál nem enged még dolgozni menni, pedig azért mentem, hogy kiírjon, legalább pihenek. Ma nem tervezek főzni, maradt még a tegnapiból. Az egyik szobát próbálom meg rendbetenni (nagyon álmos vagyok). Talán ez a rendszertelen élet teszi, ami mostanság a covidom alatt van. Tehát hogy is vagyok?
1. Fáradt vagyok. Talán ez a postcovid, amiről korábban is olvastam, remélem el fog múlni.
2. Még fáj a torkom, lehet, hogy kaptam valami bakteriális fertőzést is. Gondolom legyengült a szervezetem és bármit elkaphattam, de vitaminokat szedek, remélem segítenek, antibiotikumot nem szedek/nem kaptam.
3. Köhögök olykor-olykor, jön fel a slájm, ami jó, mert nem marad lent, de kellemetlen is, a torkomon és orromon is jön.
4. A fejem kissé tompa (bár soha nem volt penge éles, de most tompa). Tényleg felejtek sokat. Pld betettem a lázmérőt vagy nem néztem meg, hogy mikor tettem be, vagy hupsz kiment a fejemből. Ha visszamegyek dolgozni mindent jegyzetelnem kell a tompaságom miatt. Jó lenne, ha nyernék a lottón és nem kellene visszamennem dolgozni.
A lánykámék őszidőzni vannak Egerszalókon. Küldött a szállásról képet, nagyon szép wellnes hotel. Kis butusok három napot vannak ott és tegnap nem mentek csobbani a wellnes részlegbe. Én a helyükbe azonnal mentem volna és még este is biztos klassz lehet a fényekkel. Ma valahová kirándulni mennek, remélem amikor megjönnek mennek a kellemes vízbe is, mivel azért spa hotel. De nem vagyunk egyformák tudom.
Megnéztem nincs lázam.
Most nescafét készítettem magamnak, még a szüli napomra kaptam és maradt még, valahogy jobban ízlik, mint a hagyományos instant kávé, pedig covidom előtt azt kedveltem jobban. Fura az ízlésem és változó.
Hajrá csütörtök, hajrá mai nap.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat