Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-03-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-03-13

Kedves Napló!
Ma hétfő, a hét kezdete ketten hétfőn és kedden szabin vannak ma tőlünk, tehát lesz sok munka. Ettől függetlenül remélem békén hagynak és tudok nyugalmasan dolgozni -kétlem, de ez van-. Most 0 fok van, a cégnél levettem a fűtést, amúgy sincs túl meleg, nagy butaság volt, de kaptunk virágokat és gondoltam jót tesz a hűvös nekik. Álmos vagyok, annyi a jó hír, hogy szerdán nem kell dolgozni menni, mert március 15. van, másodállásba lehet, hogy mennem kell, ott nem számít az ünnep, covid vagy bármi más. De remélek, hogy nem kell menni.
Felfáztam a hétvégén, kellemetlen, remélem gyorsan elmúlik magától, próbálok sok folyadékot bevinni 3 liter terveim között. Csipognak a madarak, érzik a tavaszt, pedig hűvös van.
Vasárnap születésnapot, névnapot voltunk köszönteni, semmitmondó volt, de legalább átadtuk az ajándékokat végre (nem tudtuk korábban átadni).
Hajrá mai nap (meg kell nézni a lottószámokat is, hátha nem kell menni ma dolgozoni, mert nagy volt a nyeremény, álmodozzam csak kicsit-nagyot).
Szép napot Lavors!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat