Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-10-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-10-24

Kedves Napló(opó)!

Ma kedd, 6 óra 08 perc, időkép szerint 11 fok. A hét első munkanapja, mert tegnap okt. 23. napja volt állami ünnep (anyuék 58. házassági évforulójának napja is).
Még vasárnap jól voltam, az idő is ragyogó volt, ezért kerékpárral mellénnyel mentem anyuékhoz és még vásárolni is. Úgy éreztem jó az idő, vasárnapra már hőemelkedésem lett és nagyon fáj a mellkasom, valamint betegnek érzem magam, este ittam egy forró italt. Pedig terveztünk kerékpáros túrát is, ami elmaradt sajnos az én gyengeségem miatt és a hőemelkedésem miatt. Covid után nem igazán tudok rendbe jönni és apró szellő is megfúj elkezd fájni a mellkasom. Követekztetés sokkal, de sokkal jobban kell vigyáznom magamra. Igyekszem!
Tegnap este hajatmostam és balzsamoztam is olajos hajbalzsammal, ma reggelre kissé zsíros hatása lett, de már nincs időm újra megmossni, így marad mára.
Hétvégén kaptam egy új szakácskönyvet, muknka után ebből fogok készíteni ebédet holnapra. Kelt tésztában fűszeres darálthusi lesz, egy napos étel (nem tudom milyen az íze, így nem merem több napra készíteni), valami darálthúsos koszorú a neve. Az új könyvből három receptet fogok a héten kipróbálni előreláthatóan. Már Barbnak sem rendelünk, mert mindig huza-vona van belőle, hogy hová teszik az ebédjét. Múltkor sem tudott ebédelni, mert 'eldugták' a kedves kollégák, jaj elfeljtettek szólni, hogy odatették (tévé mögé, de miért van tévé bent?? kivéve, ha nem promóciós dolgok mennek rajta). Ilyen az ÉLET, nem habostorta. Erről jut eszembe kóstoltam egy kávédesszertet, feketeerdő ízű kávé, nagyon finom, tényleg mintha tortát ennék (de mégsem, mert a tortát nem kedvelem a kávét igen). Barb ajándékba vett egy barátnőjének és persze magunknak is, hogy tudjuk milyen. Nagyon ízletes, de csak hétvégén iszunk belőle egy alkalommal, én meg csak egy kortyot.
Kedd, kolléganőm szabin november 2. napjáig, egyedül leszek két irodában, az új kolléganő is csak nov. 02. napján érkezik (ha addig nem gondolta meg magát), majd csak kibírom, remélem nem jönnek új dolgok. Főnök és a többiek + két fő lesz, pénteken szabin voltam, jaj, de félek, hogy mennyi minden maradt meg. 4 napot nem dolgoztam péntek (csak másodállásban),szombat, vasárnap, hétfő. Voltak jobb és rosszabb részei is, sokat stresszelek tudom, de majd ma citromfüves teát iszom, a ház előtt van citromfű és készítek teát és beleteszek citromfüvet is, ami nyugtató hatású, remélem segíteni fog. De az ÉLET ilyen, mint fent is írtam. Hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat