Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2017-09-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2017-09-16

Épp 5 hónapja írtam utoljára..mókás :)

Jó sok minden történt azóta.
Például már nem dolgozom..most épp sehol, de csütörtöktől már igen. Aztán meg alig várom az utazást Londonba. :) Biztos sok lesz a dolog eleinte..és le leszek fáradva meg sok mindent kell majd megtanulni, de talán nem lesz annyira nehéz, mint mikor kezdtem.
Aztán ugye elköltöztem. Megvan már a sajátom is, de még..alakulgat.
Durva..hogy több dolog változott kábé, mint ami a régi maradt.

Kivéve Őt. :)
Holnap 9 hónapja és még mindig. Persze sajnos még mindig mindenki ugyanott lakik és még mindig ritkán látjuk egymást, de..inkább vagyok vele így, mint mással közelebb. Tegnap a kis meglepim után este vitatkoztunk, de csak azért, mert..nos, amiért mindig, amikor épp nem az a baj, hogy messze vagyunk. Beleélem magam valamibe, aztán kiderül, hogy hoppá, mégsem. Ugyanígy van akkor, mikor úgy tervezem ó, hogy jön aztán mégsem.. Sokkal rosszabb úgy, mintha az lett volna a terv, hogy nem jön.

Egyébként érdekes, mert nyilván van, hogy megingok. De mindig rájövök, hogy ezt, ami köztünk van, nem érdemes feláldozni valami futó dolog miatt. Remélem ő is így érzi és nem is teszi. Bár annyi ember jön azzal, hogy nem gyanús ez vagy az, de nincs okom nem bízni benne és amíg nincs, addig meg is adom neki a bizalmat. Más kérdés, hogy mi lenne, ha ezt eljátszaná, de remélem ezen sosem kell majd gondolkodnom.
Na persze, messze vagyunk és mondhatni nehéz őt ellenőrizni, de nincs is meg bennem az igény rá. Kell, hogy legyen annyi esze, hogy tudja, mit kockáztat..bár bizonyos szempontból meg semmit, hisz az esélye, hogy kiderül/rájövök/megtudom, kábé nulla. Mindenesetre bízom benne. Lehet, hogy ez egyesek szemében naivitás és lehet igazuk van, de..ez van.
Tegnap este ugye mindketten mentünk a magunk bulijára és ugyan a mienk mindenképp rosszabbul alakult, az övék se volt valami hűdejó. Nyilván nem kívánom ezt minden bulira, de sokat mondó volt. Vagy csak én adom hozzá fejben.. :D
Azon gondolkodtam ennek kapcsán, hogy nem lehet-e, hogy jobb, hogy messze vagyunk. Tény, ennyi ideig senkivel nem tartott (nem is tarthatott) a lelkesedés, hogy minden találkozásunk várom, minden együtt töltött időnek maradéktanul örülök, nincs bennem az, hogy szívesebben lennék itt vagy ott, feltart, meg kéne csinálnom ezt vagy azt, de miatta nem tudom. Csakhogy ennek az a veszélye, ami Lalával volt..hogy ez nem a realitás.
Ezek nem a fáradt hétköznapok, hanem kiragadott napok, mikor nincs stressz, fáradtság, frusztráltság meg sok egyéb sz*rság.. Lalánál gyerek se volt, ez itt nem probléma. Max Alfréd.. :D
Tudom, milyen ezt megszokni.. Azt hiszi az ember, hogy ilyen a valóság is, közben nagyon nem. Ezért lett volna jó nem megszokni, de azt hiszem ezzel már elkéstem..
Ugyanakkor meg..megvan a jó oldala is. Lehet, hogy már szétzúztam volna. Ahogy Lalával is azért hittem azt, hogy működne, mert mikor találkozgattunk, jó volt. Persze, hiszen nem voltak a szar dolgok, csak a jók. De ott újrakezdtük, itt viszont ez az első felvonás..ha nem számítjuk azt a pár hetes intermezzo-t, mikor úgy tűnt, mindennek vége..érdekes, az azóta sem került elő és talán ő is tanult belőle..hogy mit, az kérdés. Szóval ott az újrakezdés volt illúzió, itt viszont az egész az. Ami mondjuk ugyanúgy nem jó. :D De talán mégis jobb, mint úgy, mert itt még lehet az együtt rész a szar dolgokkal együtt is jó, ott viszont józan ésszel felmérve tudtam, hogy nem fog menni, akármit csinálok.
Ugyanakkor..ismerem magam és tudom, milyenek voltak a korábbi dolgaim. Nem számolva azzal, hogy nyilván voltak seggfejek, akik nem érdemeltek meg, olyan is volt, amit én szúrtam el. Így vagy úgy, nem számít.
És én magam is tudom, hogy nem vagyok annyira érett, mint kéne lennem ennyi idősen. Most az is mindegy, hogy ennek mi az oka, erre vannak teóriáim, de annyi időm nincs, hogy mindet kifejtsem. :D
Viszont ez a helyzet talán jó arra, hogy felnőjek..és mégis együtt vagyunk. Megvan a saját életem, a barátaim és nem kell miatta kompromisszumokat kötnöm, amiket talán nem szívesen kötnék..de valamennyire mégis formáljuk egymást, próbálom elérni, hogy ő is felnőjön, mert ő még nagyobb lemaradásban van. :D
Szóval..megvan a dolog jó oldala is..mint mondjuk kb mindennek. :D
Más szempontból meg..egész más, mint Lalával. Sokkal jobb. :D Meg van egy dolog, ami kimondottan más, mint eddig bárkivel. Nekem mindenki bejött (jó hogy :D), de ő tényleg férfias. Ami nálam nem azt jelenti, hogy szőrös és büdös.. :D Hanem magas, izmos és vonzó. Nem csak beszél róla, hogy kéne edzeni.. Vagyis pont hogy minden csinál, csak nem beszél róla. Na igen, pl a higiéniával sincs gond, ami már annyi embernél volt. Meg ugye a neveltetés..melynek fontosságát nem győzöm hangsúlyozni. Szerencsére ott sincs probléma, noha az az attitűd, ami a művelt és jobban szituált családoknál kialakult a gyerekben, így bennem is, benne is megvan. Kicsit kevésbé tesszük oda magunkat, mert majd lesz valahogy, megoldja x, y, z.. Meg szóval ja, alapvetően a külsejére gondolok..nem egy szívtipró, de amikor tudja az ember, hogy a pasija csak neki vonzó, az..hát, kire hogy hat, szerintem kicsit gáz. Róla viszont tudom, hogy nem így van..és egészséges mértékben zavar a dolog, de örülök is neki. :)

Mára ennyi voltam asszem.Problémás tartalom jelzése


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat