Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-05-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-05-02

Kedves Napló!
Ma csütörtök, 6 óra 29 perc, 14 fok, ma többször várható eső.
Tegnap jött haza Barbus, jól megfázott,de itthon megkap mindent, ami a gyógyulását elősegíti, remélem nem valami vírusos, hanem 'csak' megfújta a szél. Ma már ment dolgozni, szegénykém nagyon betegesen. De már hétvégére is van programja, ballagás és ballagási estebéd, ami azzal jár, hogy nem tud pihenni. Emlékszem, amikor én is ilyen fiatal voltam, nekünk is tele volt programmal az életünk. Most meg semmi, amit igazán nem is bánok bevallom, csak kicsikét.
Kicsit-közepesen én is beteg lettem, tegnap nagyon éreztem magamon, most reggel könnyebb. Fáj minden izmom, torkom kicsit és olyan levert vagyok. Elképzelhető, hogy Barbustól ilyen gyorsan elkaptam, nem igazán tudom. C-D-Zn -t szedek, este fokhagymás pirítóst ettem, még egy kanál homoktövist is bedobok, este vagy délben propoliszt. Propolisz veszélyes, ha véletlen szondáztatás lenne.
Ma suli, e héten az utolsó.
Hihetetlen, hogy május van, 11 nap és évvégi vizsga, 24 nap és okj-s vizsga. Nehéz lesz kicsit, kolléganőm megy két hétre jövő héttől a lányához külföldre, tehát több feladat lesz. Remélem a másik kolléganő visszajön betegszabiról. Két kolléganő munkáját, vizsga előtti felkészülésekkel, suliba járásokkal, havi ciklus is megjön, nem lesz könnyű, de erős és rutinos vagyok, bírnom kell (de nehéz lesz, félek!
Ma este még főzni is kellene, gondoltam a mátrai borzaskára és valami köretre. Majd látom mi lesz belőle. Találtam még egy virslis-borsó-nokedlis receptet is, ami megtetszett. Alapanyagok minden van mindkettő ételhez. Majd meglátom melyik legyen, talán közvéleménykutatást is végzek előtte.
No hajrá mai nap, lassan, de biztosan indul a mai munkanap is, csak hagyjanak békén, remélem a főnök sem talál ki új dolgokat. Hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat