Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-05-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-05-07

Kedves Napló!
Ma kedd, 6 óra 22 perc, 15 fok, nagyon álmos vagyok. Barbikám nagyon benne van a megfázásban, most arcüreggyulladása lehet, orvosnál nem volt, dolgozik, áldatlan állapotok vannak ahol dolgozik, de kitart még szegénykém.
Tegnap voltam suliban. Még két alkalommal megyünk és évvégi vizsga, valamint még a képesítő vizsga előtt egyszer. Jó lenne, ha meglenne már, mert szeretnék pénzt keresni vele. Kitartónak kell lennem és keresnem a lehetőségeket, jelenleg másodállásra keresem a lehetőséget, ha viszont főállásba keresnék jelentősen többet, mint a jelenlegi, akkor lehet, hogy váltanék, valamit hoz a jövő az biztos.
Bár lehet, hogy szeptembertől is lehetőségem lenne váltani egy másik szakterületre, ami kicsit jobban vonz, de majd látom. Annyi lehetőség nyílik Ditte, ne félj váltani, hiszen pénzből élünk!!
Ma reggel szinte semmit sem csináltam, Barbnak reggelit, magamnak délre főztem spagettit és reszeltem sajtot, amiből nekem sajtostészta lesz a többieknek még maradt dubarry szelet zöldséges rizzsel, nekem elég a sajtostészta. Holnapra pesztós tésztát tervezek, Barbi ezt szeretne. Mivel szerdán nem lesz suli, akkor délután tudok majd hosszadalmasabb ebédkészítést is csinálni.
Még mindig nagyon álmos vagyok, pedig az erkélyen a friss levegőn reggeliztem a kávés italomat és azóta már egy bögre teát is ittam gyömbérrel, remélem felébredek ma még, hisz suli is lesz, amire tanulgatni is kellene szabadidőmben. Szabadidő, munka mellett, álmodozz csak Ditte, de régen volt már ilyen, elkényelmesedtem amióta van új kolléganőm, így megoszlanak a feladatok, mert ő ügyes, de most megy külföldre és a kényelmemnek vége lesz. Szedem össze magam, hajrá mai nap (és nem, nem csukódik le a szemem, vagy mégis, nem, nem szabad!)!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat