Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-05-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-05-01

Kedves Napló!
Ma május elseje, 8 óra 7 perc, jelenleg 16 fok, mára jóidőt ígérnek még 25 fok is lehet, holnapra már esőzéseket jósolnak.
Tegnap suliban voltam, aránylag jó hangulatban telt, csapatmunka volt 4-en voltunk egy feladatra. Az elsőt én mondtam, másodikat közösen raktuk össze (99%-át én diktáltam le) és egy VIP hölgy mondta el (dicsérték is nagyon, ő bármit mond odáig vannak érte, persze tele önbizalommal is). Nagyon várom már a vizsgákat, szeretném, ha jelesre vizsgáznék mindenből, de bármi közbe jöhet, vágyom a jó vagy jeles eredményekre.
Tegnap éjjel jöttek Magyarországra Barbuskámék, de Dani nem hozta még haza, mert nagyon fáradtak voltak. Ma még kimennek a házhoz és aztán hozza haza. Készítek Neki finom húslevest tyúkból, remélem finom lesz és két napos rakott krumpli van, nem ettünk belőle semmit, ma két napos, szerintem nem lett semmi baja. Holnap már munka Neki is, nagyon fáradt lesz tudom, csak össze tudja szedni magát addigra.
Nem nyertem az eurojackpoton sem, skandináv lottóm van még, azt vettem öthetisét (ötös és hatos lottóm már nincs) és eurojackpotot is nagyon ritkán veszek, talán havonta egy alkalommal, vagy másfél havonta.
Reggel kivettem a fagyasztóból a fél tyúkocskát és melegvízbe tettem, azt hiszem már felengedett azóta, de még nem néztem meg. A mosógép is kimosott és kiszárított gondolom már egy adag ruhácskát (csak pár holmit) még öbliítő funkcióra beteszek Barbus két pulcsiját, hogy jó illatú legyen, hátha azt szeretné felvenni holnap.
No hajrá mai május elseje! Ma sem tervezek sehová sem menni, pedig ünnep van. Andris dolgozik, ebédre jön haza, majd megy vissza, Barb pihenni fog, én meg talán tanulgatok még és élvezem a főmunkahelyem nélküli napot. Volt másodállásomról semmit nem tudok, exfőnök már másfél hete életjelet nem adott magáról, gondolom nincs jól még, vagy rosszabbul lehet, vagy nincs energiája rám már. Suli után kell majd egy másik másodállás, talán szeptembertől valami új oktatói másodállás is jó lenne, csak főmunka után, ami hozna egy kis plusz pénzt, majd látom mit hoz a jövő, addig is keresgélek és nagyon visszafogom magam a költekezés terén. Sokat költök a magas élelmiszerárak miatt, de enni kell és a családot is etetni kell. Hajrá mai nap!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat