Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-07-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-07-27

Kedves Napló!
Ma szombat, 9 óra 14 perc, 25 fok és nagyon úgy tűnik idén nem megyünk sehová nyaralni (belül sírok, itt a nyár és nem lesz nyaralás).
No a mai nap. Barb élményfestésen van a munkatársaival, szüksége is volt rá, mert Danival nincsenek túl jó viszonyban. Dani csak a házat csinálja, Barbira nincs ideje, de még egy kedves szava sem, inkább csak kedvetlen. Dani ma akadályversenyen van, tudjuk nem fog jól sikerülni, mert nem volt ideje készülnie rá, de minden évben el szokott menni (eddig mindig dobogós volt), no e miatt is nyűgös lesz. Ma 14.00 óra körül jön hozzánk előre láthatóan. Barbi dél körül végez. Andris dolgozik, ő is dél körül jön haza ebédelni, majd ismét dolgozni megy.
Én itthon mostam (a mosógép), vasaltam, terigettem és takarítok, rendet teszek. 5.30 körül keltem zúzapörkölt lett és galuska. Levest nem csináltam, ha még lesz időm, akkor 11 óra körül hozzáfogok, tényleg csak egy alap májgaluskát tervezek, de még rendet csinálok Barb szobájában is, fürdőszobában is. Kicsi az ingatlan, sok az ingóság. Ennek az az oka, hogy még Barbiék házához is a cuccok itt vannak, nem tudjuk másutt tárolni...
Fogyókúrázom, másfél hét alatt szeretnék lefogyni 1 vagy 1,5 kg-ot. 60 kg alá kell mennem úgy érzem. Alapból normális szerintem 170 cm-hez a 60 kg, de látom, hogy hasam és úszógumim van. Minden reggel edzek és hétvégén futok, de eddig nem formálódtam semmit. Folyton éhes vagyok. délelőtt megettem két csoki kockát, szétvet az éhség, de valamit valamiért. Kolléganőm egy év alatt 10 kg-ot adott le, nekem is le kellene adnom másfél kg-ot. Vagy legalábbis formásabbá tenni a hasat és úszógumit eltüntetni. Dolgozom rajta.
Ha idén nem is veszek fel fürdőruhát legalább jövőre szép testem legyen (álmodom). No megyek rendet tenni, hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat