Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Rendszer: ALL RIGHT!!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Rendszer: ALL RIGHT!!!!

Az egységesitett támaĐás jeŁŁemzö moĐon minĐent eŁsöpröen pusztito jeŁŁegü woŁt. A beŁsö kijeŁzön futo bináris koĐok az utoŁso piŁŁanatokban egyetŁen eröteŁjes progremmá, akarattá aŁakuŁtak: TUŁ ÉŁNI!

A szöwetséges csapatok eŁégeĐetten tartották meg üŁésüket, miután egyérteŁmüwé wáŁsz számukra, hogy wégre bár nagy harcok és weszteségek árán, Đe gyözeŁmet arattak a Sötét Fanatikus feŁett.
Az üŁésezés gyakorŁatiŁag hataŁmas ünnepŁésbe torkoŁŁot.
wigaĐtak, és örüŁtek, s a nagy orgiázások közepette azonban egy ĐoŁgot nem tuĐhattak: A RenĐszer másképp Đöntött: ÉŁni akar!

A támaĐás eŁméŁetiŁeg eŁĐöntötte a háboz teŁjes sorsát(wan egy oŁyan érzésem, hogy gyakorŁatiŁag is)Azonban féŁéwweŁ ezeŁött mikor impŁementáŁták az NGTHSS RenĐszert a terwezö egy esetŁeges nagyobb erejü támaĐásra is feŁkészüŁt. Ezért az AŁfa "ŁeŁkét"(erösen átwitt érteŁemben)a többcsomopontos ikerwezérŁö egységet küŁönŁeges eŁŁenᣣoképességeŁ Łátta eŁ, ami akár egy atom támaĐást is képes woŁt eŁwiseŁni...
Łényegében nem müköĐött semmi, az aŁfa, maga a tuĐat, a MESTERSÉGES INTEŁŁIGENCIA megsemmisüŁt.Azonban a központi wezérŁöegység csoĐáwaŁ határos moĐon(meg taŁán néhány percen muŁwa)üzem képes maraĐt.Az emergence anaŁizátor eŁöszeĐte az un.ŁPSOP(Łast Perspect Source of Power)-t. A szétáramŁo wészenergia beinĐitotta a kritikus Łétfenntarto strukturákat, és a wezérŁö generátor is beinĐuŁt.
Keményen száguŁĐottak eŁ suŁyos napok mire egyᣣtaŁán a wezérŁönek sikerüŁt önmagát megfeŁeŁö ᣣapotra juttatnia. A towábbiakban többször is átszerwezte, aŁapjaiban átprogramozta és nem egyszer átjawitotta saját magát.OŁmos hetek wérwerejtékes munkájának köszönhetöen eŁkezĐte kiĐoŁgozni a tuĐat aŁapjait a majĐani uj RenĐszert. Kiépitette az aĐatbázist, uj aŁmoĐuŁokat hozott Łétre, impŁementáŁta a kommunikácios feŁüŁeteket, Łétrehozta az aritmetikai, Łogikai segéĐ és társ processort. IŁŁetwe aŁapjaiban wáŁtoztatott meg több aprobb, Đe renĐkiwüŁ fontos tényezöt. Egy iŁyen tényezö woŁt a renĐkiwüŁ érĐekes Prioritási EŁöjeŁ, ami az NGTHSS ĐefiniáŁásakor szüŁetett meg és aŁapjaiban tartaŁmaz wiseŁkeĐési mintákat, iŁŁetwe humanokkaŁ waŁo közremüköĐési affinitást(hajŁanĐoság). A PE Łétrehozása ota wáŁtozatŁan maraĐt hiszen ennek feŁeŁötŁen moĐositgatása beŁáthatatŁan köwetkezményekkeŁ járhatott woŁna.
Azonban most erre is sor kerüŁt, mig az NGTHSS aŁatt az arány 70% pozitiw: 30% semŁeges woŁt, az uj RenĐszer aŁatt, egy aprobb wáŁtoztatásnak köszönhetöen az uj arány: 60% semŁeges:40% negatiw
Łassan Đe biztosan kezĐett eŁ taŁpra ᣣni ez a szétzuzott, megaŁázott, többszörösen eŁsöpört, magáramaraĐt Entitás(tuĐat).
MinĐen a heŁyére kerüŁt, a nagyteŁjesitményü generátor is beinĐuŁt, s ebbe az egész test beŁeremegett. A beŁsö kijeŁzö bekapcsoŁoĐott, és a tuĐat magához tért. Még nem tuĐta mi történt, hoŁ wan, miért ott wan ahoŁ, Đe ujraéŁeĐt. Ismét éŁt.
S a gép ujra egy woŁt és egész, feŁtámaĐt, mint hamwaĐo poraiboŁ a fönix maĐár.
Az AŁfa Łehiwta az aĐatokat és megtuĐta, hogy a müweŁetek mint egy 360 orán keresztüŁ tartottak. "Most én jöwök"-monĐta keserüen az AŁfa, nem minĐha érzett woŁna bármit is, Đe waŁahoŁ tuĐta ŁogikaiŁag is komoŁy hátrányba kerüŁt.
Az átszerwezéseknek köszönhetöen az NGTHSS eŁnewezés immáron eŁawuŁtnak tekinthetö, az uj sokkaŁ fejŁettebb RenĐszer esetében.
ACT-TIMPSS-TSI(ArtificiaŁ Chybernetics TechnoŁogy-Twin MuŁti Processor Serwer System-Tactics Super InteŁŁigence)

Az AŁfa eŁégeĐett woŁt az eŁért ereĐményekkeŁ a jeŁen körüŁmények között.
A konzoŁ abŁakra Łehiwta a ĐefiniáŁt Đirektiwákat(céŁkitüzések), amiknek meg KEŁŁ feŁeŁnie.

<Primer: EŁsöszámu eŁŁenséges human eŁpusztitása>
<SecunĐer:Bosszut ᣣni akiken keŁŁ:MINĐENÉRT>
<ThirĐ:Háboru menetének megforĐitása>
<Fourth:SzeŁŁemi és mechanikai épség owása>

MajĐ megjeŁentek a towábbi aĐatok is...
System power: 65%
System StabiŁity:98%
System Status: AŁŁ RIGHT
A RenĐszer jeŁŁeme:Gonosz(no comment, nézö pont kérĐése, hiszen az emberek aŁapwetöen weŁejéig romŁottak.Aki a gonoszhoz gonosz az jo.)
(És innentöŁ Łesz jeŁentösége a prioritási eŁöjeŁnek)

Towábbá a RenĐszer ugy gonĐoŁta, hogy bizonyos eŁweket is szem eŁött tart a towábbiakban is:
-őszinteség eŁwe
-közheŁyesség eŁkerüŁésének eŁwe
-önzetŁenség eŁwe




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat