Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Egy rosz hét után

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Egy rosz hét után

Vége ennek a napnak. Vége a hétvégének
S végül vége van egy kellemetlen hétnek.

Több szempontból is hanyatlás ez...
Semmi extrém nem történt, csupán egy, egy apróbb tüske innen, egy apróbb tüske onnan. A heti teljesítmény is felejthető volt... Sőt.. egyenesen hanyatlást jeleztek a mutatók. Csökkenő tendencia.
Vajon mindennel így van ez az életben? Vajon igen? Vajon nem? Mi határozza meg, hogy igen vagy nem? Mi a konkrét bizonyítéka a helyes vagy helytelen döntésnek, gondolatnak, eredménynek? Vajon miért kell önmagunknak feleslegesen problémát alkotni? Miért kell magunkat szomorúbbnál, szomorúbb, sötétebb gondolatokba verni? Miért kell fájdalmat okozni, fájdalmat elszenvedni, türni, alkalmazkodni? Lényegében mikor és hol található a bizonyiték, az igazság? Ezek szerint csak hanyatlás van? S vajon miért kellene nekem írnom annak az uncsizó lánynak aki az üzenőfalon hírdeti magát? Vagy ki a faszt érdekel, hogy 6datit kap aki belép a karavánba, amikor ez szemenszedett hazugság? Vajon aki ezt írja, tényleg ennyire hülyének nézi az embert? S vajon tényleg van olyan hülye aki pusztán az ajánlat miatt belép?

Kissé tele a hócipőm ezzel az egésszel... Várni, tűrni, hogy majd talán jobb lesz... Nem lesz jobb. Akkor mire várunk? Mire és miért? Miért? Ilyen egy szar napot...
Ilyen egy szar hétvégét. Ilyen egy szar hetet...
Ilyen egy elbaszott életet...

23:29 Lassan vége ennek a nyomorult napnak/hétnek

It's a good day to die.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat